0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu görüşe katılmam kesinlikle.Toyota Auris iç hacim ve arka diz mesafesi olarak bana göre Hyundai İ30 ile aynı diyebilirim.Kullanılan iç malzeme kalitesi olarak İ30 bir tık önde gibi diyebilirim.Aks mesafelerini bilmiyorum orası ayrı konu.Aurisin dezavantajlı olduğu kısım Ön Konsolun Dikine bir iniş gösterdiği için sanki ön taraf göreceli olarak darmış yada basıkmış izlenimi verebilir ve ön konsol tasarımı.aracın dış dizaynı gibi ilgi çekici değil bana göre.zevk meselesi tabiki.Ancak şaft tümseğinin olmaması bile arka taraf için 1-0 önde başlamasına sebeptir bana göre.Eğer karşılaştırılan araçlar cam tavan ise zaten çoğu markada cam tavan opsiyonu bulunduğunda arka tavan 1-2 cm arası aşağı doğru basıklaşıyor.
Golf D+ , polo C , jetta D , passat F , jazz C , sperb D+ , civic C+ , citroen c1 C , reno symbol C , fiat ege D , accent blue C , elentra D+ , ama yaris A, Auris B, corolla B+ , avensiz C+ ,evet doğru söylüyorsunuz. amaç ne ? çamur at izi kalsın, kötüle kötüleyebildiğin kadar, gibi bi şey mi ?
Auris uzunluk 4330 İ30 uzunluk 4300 " " en 1760 " " en 1780 " " yükseklik 1475 " " yükseklik 1470"muhterem aks kafasi" mesafesi 2600 "muhterem aks kafasi" mesafesi ?Veriler ortadayken Auris'e sınıf olarak b+ demek yanlı bir yaklaşım tarzıdır. Hyundai i20'ye, egea'ya, fabia III'e, c-elyyse'ye b+ demek doğru olabilir ancak diğer türlü b sınıfını bilmemek demektir.Her iki aracın en dolu versiyonunu da kullandım. Bana göre auris daha derli toplu. İ30'un "muhterem aks kafasi" mesafesi resmi sitesinde bulamadım ancak auris'in ondan aşağı kalacağını zannetmiyorum.Hatta İ30 için şu yorumu yapabilirim: Kullandığım araç 100.000km nin üzerinde dizel versiyonuydu. malzemesi güzeldi fakat aracın hissiyatı sanki çok daha eski bir model araç kullanıldığı hissiyatını oluşturuyor. Keza dizel motorun çok verimli ve atak olduğunu da söyleyemeyeceğim. Ancak İ30'da güzel bir otomobil. Dayanıklılık ve tazelik hissiyatında ise Auris bence daha öndedir.