merhaba arkadaşlar, e160 kasa 2013 model corollam var..brc lpg li ,, aracın farları açıkken çalıştığı bile belli olmuyor ama farları kapatınca rölanti 600lere kadar düşüyor ve sarsıntılı çalışıyor..benzindede aynı lpgdede ,,,lpgde daha çok belli oluyor..nedeni nedir acaba? tecrübesi olan varmı? araç 20 bin kmde lpg 12bin km takıldı..bayadır böyle....
Rolanti benzinde de oyle cakili kalmiyor zaten
Rolanti benzinde de oyle cakili kalmiyor zaten
farlar açıkken benzindede olsa lpgdede olsa sabit 900 devirde kalıyor , sessiz ve sarsıntısız! motorun çalıştığı bile farkedilmeyecek kadar sarsıntısız ve sessiz !
ama farları kapatınca 600-800 devirleri arasında gidiyor geliyor kadran ve direksiyona sarsıntı veriyor....sürekli yapmıyor ama genelde yapıyor.....
hani farları açınca yapsa , diyeceğimki farlar motordan güç çalşıyor falan filan ama tam tersi herşey farları kapatınca oluyor.anlamadım gitti
Hocam 600-800 resmen geziyor. Benzinde yapmiyorsa lpg ayarinda sorun var. Farlar açilinca karsilamak için rölanti yükseliyor. Benim araçta lpg li. 4000 km oldu cvt. Ayak frende beklerken sarsintisiz ama rölantide direksiyonu tutunca hissediliyor. Yalniz gezinme yok
Aynı durum benim aracımda da oluyor. Lpgde ve benzinde aynı şekilde 600 devire kadar düşüyor, tıkır tıkır ses yapıyor. Sadece bende oluyor sanıp endişelenmiştim.
Mesela benim aracımda otomatik vites , ilk çalıştırmam da devir 1500 lere kadar çıkıyor.Yaklaşık 20 saniye sonrada devir saati 1100 lere iniyor ve orada kalıyor. Rölantisi mi yüksek diye servise sordum onlarda bu durum normal dediler.Zaten ne sorarsanız sorun hep normal diyorlar.Yani anlamadım bir türlü.
Mesela benim aracımda otomatik vites , ilk çalıştırmam da devir 1500 lere kadar çıkıyor.Yaklaşık 20 saniye sonrada devir saati 1100 lere iniyor ve orada kalıyor. Rölantisi mi yüksek diye servise sordum onlarda bu durum normal dediler.Zaten ne sorarsanız sorun hep normal diyorlar.Yani anlamadım bir türlü.
Ben soğuk bir yerde yaşıyorum. Sabahları çalıştırdığımda sanki gaza basıyormuş gibi 2000 devirlere çıkıyor. Sonra yavaş yavaş düşüyor. Motor ısınınca 600 devirlere kadar düşüyor. Kafasına göre rölanti belirliyor. Çok akıllı araba
Sizinki si yine 600 lere kadar iniyor bendeki öylece 1100 de kalıyor.İster istemez motor sesi biraz daha yüksek oluyor.Acaba dedim kışın kalorifer hep açık kaldığı için mi öyle yapıyor diye düşünüp sonra kaloriferi kapattım denedim sonuç yine aynı.Ama tabi ben hep rölanti de baktım motor ısınınca düşüyor mu hiç gözlemlemedim.Acaba mmt lerde hep aynı durum mu var.
Soğuk havalarda rölantinin yüksek devirden başlaması normal 5-10 saniye içinde 1000 devirin altına düşer, normal şartlarda dalgalanma olmaması gerekir. Lpg'li araçlarda dalgalanma olsa bile sistemde sorun yoksa yine belli bir süre sonra stabil hale gelmesi lazım.
Arkadaşlar 600 devir motor ısindığındaki normsl çalışma devridir hergangi elektrigi ilgilendiren birşey çalıştığında rolanti biraz yükselir anormal bir durum yok..aracınızın keyfini çikartın...
Bende LPG yok ama şöyle diyeyim. İlk çalıştırmada 1100 devir de çalışıyor ve ısınana kadar yavaş yavaş 1000 - 900 ve 800 devire düşüyor. Ancak, hava 10 derece altında ise, motor sıcaklığı 50 - 70 derecede olup rölanti 900 - 800 devir de olup kaloriferi açmışsam rölanti 1000 devir lere çıkıyor ve 90 dereceye geldiğinde normal 800 devire düşüyor. Eğer, 10 derece ve üzeri ise ve ben yine kaloriferi açmışsam rölanti sabit kalıyor. Bunu bir kere sormuştum servise soğuk hava da normal demişlerdi
Evet bugün özellikle dikkat ettim motor ısınıncaya kadar çalıştırdım, zaten iş yerine gelinceye kadar ısındı.Ve ilk işim devir saatine bakmak oldu.Motor ısınınca devir 1000 d/d altında idi.Tahmini olarak 700-800 gibiydi.
bildiğim kadarıyla araç soğuk iken 800-1000 arası oluyor.
Klimayı açarsanız deviri düşürdüğünden aracın 1000 lere gelmesini sağlaması için gaz veriyor ve titreme hissi alırsınız.