0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar. Bugün otomatik vites aracın 1. viteste egzoz kısmından pat pat pat diye ses geldiğini duydum. Ses sanki pervanenin birşeye sürten parçası olur onun gibi. Neden kaynaklıdır sizce. egzoz sesi araç N'deyken daha belirgin.
Egzosun bağlantı kulaklarını kontrol edin biri kırılmış olabilir olağan bir duurum
Hava karardı net olarak görünmez ama egzoz normalinden fazla sallanıyor gibi geldi bana. Bu kulaklar hangi kısımlarda ?
Peki bunların kopması rolantide ve ilk kalkarken gaz vermemde bu kadar(patpat)ses yaptırır mı ki?
Bugün İZMİR toyo toyota servisine gittim Adnan usta sorunumu anlattım ve motor tekliyor dedi. Neyse 3 silindirli arabanın ortadaki silindiri çalışmıyor. Araç çalışırken ortadaki silindirin üstündeki şeyi söktük araç hiçbir tepki vermedi. Yani sonuç olarak motor yapılması gerekliymiş ve 6.000 TL. 10 gün önce aldığım aracı soktuğum ekspertizi mi öldürmem gerekir. Yoksa yarisi uçurumdan aşağı atmam mı?
Merhaba aracınız km kaç anlaşılan bobini söküp bakmış o bujiyi filan soktumu belki buji bozuk belki bobini yanik toyota hemen öyle motor istemez. Bu toyo servis nerde izmirde
Bende izmirdeyim isterseniz yardimci olurum sakin motorunuzu actirmayin piston basinclarida esit ciktina gore aracınız motor istemiyor benzin enjektorunuzde calismiyor olabilir eyer araciniz motor istiyor olsaydı 2. Piston basinç düşük çıkması lazimdi
Araç bobin arızasından bunları yapıyormuş.İzmirde önerebilceğim Oğuz otomotiv. İlgilenmeleri çok güzel.
Sorununuz çözüldüyse ne mutlu size
Demekki motor istediğini soyliyen ustamı diyim ne diyim artik o kisi ya hiç birşey bilmiyormuş yada uşkaitcinin tekiymiş geçmiş olsun tekrardan sorununuzun çözüldüğune cok sevindim