0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar, şu an aracı çalıştıramadım sanırım farları açık unuttuğumdan akü boşaldı, servisi yol yardımı için çağırdım, anahtar da uzaktan kapıyı açmadı mecburen Manuel kapıyı açtım. Bir daha aynı gaflete düşmem umarım, varsa konuyla ilgili tavsiyelerinizi almak isterim.
Geçmiş olsun En kısa sürede akünüzü değiştirin bence zamanı gelmiş sanırım
Teşekkürler emin bey, en az 9 saat farların açık kaldığını varsayalım, yine de aküyü değiştirmek gerekir mi
Nasıl oldu 9 saat bayağı uzun bir süre
Geçmiş olsun, araçtan inerken teyp sesi yüksekti sanırım? far açık uyarısını duymadınız mı?Sürekli başınıza gelmesinden tereddüt ediyorsanız, aracınızı kilitlediğinizde farlarınızı belli bir süre sonra kapatan "follow me" kiti taktırabilirsiniz ancak işlemi yapacak ustaya dikkat etmelisiniz.
Gelecek ay 40.000 km bakımı var, gerekirse o Zaman aküyü değiştireyim diyorum, bu arada aküyü servise mi taktırayım yoksa kendim alıp sanayide mi taktırayım?
Banner akü neymiş öyle abi Okudukça şaşırdım
geçende banada oldu takviye kablosu sorunu halletti , eskisi gibi devam sizinki de öyledir umarım