0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun. merkez mi yoksa babaeski lüleburgaz mı ?
ben de kırklareli fen lisesi'nde okumuştum. halâ ara sıra gelir giderim. sakin ve güzel bir şehirdir.
Maşallah çok güzel olmuş aksesuarlarin hepsi çok yakismis Kazasız belasız iyi günlerde kullanın aracınızı
hayırlı olsun Annemin memleketi olduğu için sık sık gelip gidiyoruz benim çok beğendiğim güzel bir ilimiz
hayırlı olsun güle güle kullanın aracınızı.. hız sabitleyici, spoyler ve cam kaldırma modülü ne kadara mal oldu öğrenebilir miyim?
Hayırlı olsun. Corolla zaten güzel bir araç daha da güzel olmuş. Bu arada Kırklareli merkez Lüleburgaz'dan daha az kalabalık. Gerçekten sakin ve hoş bir ilimiz. Hele hele onbinlerce ayçiçeğinin güneşe bakan görüntüsü enfes bir manzaradır.
Spoyleri çok uygun fiyata almışsınız
Hayırlı olsun aracınız küçük dokunuşlar çok daha güzel hala getirmiş. Özellikle spoiler hava katmış araca. Jantları siz mi aldınız? Jantlar için aynı şeyler söylemeyecem. Efsane kasanın jantları gibi. Burak abi replika CMS Almıştı galiba çokta hoş durmuş. İstersen bir arayın siteden. Jant zevk meselesi tabiki de yine de siz bilirsiniz.