0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ön ızgarayı dışardan kendin yaptır derim ince altıgen delikli siyah bi panjur cidden hoş olur.Ön camlarında filmlenmeside gayet iyi olur.Araç yüksek yaşadığın yerde laka çukur çok yoksa aracı bir diş pustur derim.Eğer cidden paran varsa forumda deri koltuk yapan birisi vardı kahverengiye yakın ama benim önerim vişne çürüğü yaptır cidden dehşet oluyor.Jantları satıp yenisini alana kadar her bi jantın iç kenarlarını koyu bir renge boyat orjinal jant arabanın darbe emişine bile etki ediyor.Spoiler bende düşündüm lakin şuanda son tercihim internetteki satıcılara güvenemiyorum alırsan görmek isterim satıcıyıda link atmanı.Bagaj kromajı ben aldım bir iki güne uygulucam bakıp alırsın.Kapı kromajında da senin gibiyim daha tam bi karar veremedim.Aliexpress'te TRD logosu var linkte vericem ben bundan sipariş ettim gelirse fotoğradını atarım.http://www.aliexpress.com/snapshot/7385987208.html?orderId=73312337269874Araç içi içinde ambians lambası takmanı öneririm hem aracın kalitesini arttırıyor hem de akşamları araç içi kapkaranlık kalmıyor.Şimdilik aklımdaki şeyler bunlar...
Arabanın fotoğrafını yukleseydiniz daha net yorum yapardık. Trd logosu almayı düşünen varsa elimde hiç kullanmadığım 2 adet var sitede satılıklar bölümünde ilanı var isteyene gönderirim.
Dün Ankara şaşmaz da kapı altı çıtaları için bir yer buldum. Plastik üzeri çelik kaplama.Servisin taktığından çok iyi ve usta işin ehli.250.TL fiyat verdi.Servis 675.-TL istemişti.Bu işleri sanayide ölçüsünü alıp yapan çok iyi yerler var,bu arada o plaka aydınlatma işine girmeyin derim ben o konuyu çok araştırdım.Arıza lambasını yakıyor.Bilgilerinize...
Alparslan, sakın o Aydın yollarında yay falan takıpta arabayı basma, kesin askıda kalırsın....Yaşamayan bilmez o yolları Güle güle kullan bu arada, bende Aydına geliyorum arada, memleket orası olunca
Vişne çürüğü burada Alparslan 4. sayfadahttp://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=72140.0bu konuyada bir bak Yok abim , akrabalık yok, biz Ödemişliyiz, ama anne baba abla falan Aydındalar. Bu arada Aydın yollarında, gerçi ben bu tren yolu arkasındaki Kipaya giden yolları çok kullandım, askıda kalmak derken, orta yerden değil ön ve arkadan askıda kalınır O nasıl battı çıktıdır öyle yaa. Bu arada bende memnun oldum