Gönderen Konu: Aksesuar için önerilerinizi bekliyorum...  (Okunma sayısı 2014 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 59500
  • Model Yılı: '11
  • 30 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Aksesuar için önerilerinizi bekliyorum...
« : Şubat 29, 2016, 15:27:59 »
2011 model avensis aracımızı biraz gençleştirmek istiyorum.. Araç rengi beyaz.. bütçeme uygun yapmayı düşündüklerim;
+ spoiler (ama n11 de ki mi hepsi burada dan mı alsam bilemedim bir garip güvensiz geldi bana :( ))
+ bagaj kromajı (kapılara alsam mı almasam mı karar veremedim ) başkent otodan alıcam forumda ki tavsiyelere dayanarak..
+ 17" orjinal çelik jantları satıp yerine 17" siyah bir jant almayı planlıyorum..
+ araç kaslı ama bir o kadar da sade olduğu için öndeki ızgaradan kurtulmak istedim spor ızgara hem TR de yok hemde servis 847 TL fiyat biçildi bende bir kaç arkadaşın aracında gördüm ön ızgarayı piano black ile boyatmaya karar verdim... umarım beyazda güzel durur...
+ plaka aydınlatmasını beyaz led
+ park lambasını da turuncu ile değiştirmeyi planlıyorum..
+ arka camlarda 3m orta film vardı ön kapıların camlarını da film çektireceğim..

abilerim kardeşlerim tavsiyelerinizi bekliyorum şunu yaparsan iyi bunu yaparsan kötü durur veya bu ürünü şuradan tedarik edebilirsin diyebileceğiniz bir konu olursa lütfen paylaşın ve yardım edin... yavaş yavaş düşündüklerimi reele dökünce aracın fotolarını çekip yükleyeceğim şimdiden hepinize teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum..  :saygi: 

Toyota Club Türkiye

Aksesuar için önerilerinizi bekliyorum...
« : Şubat 29, 2016, 15:27:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '12
  • 22 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: Aksesuar için önerilerinizi bekliyorum...
« Yanıtla #1 : Şubat 29, 2016, 16:04:19 »
Alparslan Bey merhaba
        Bence jant ve ızgara harici olabilir. Jant ve ızgara bu araca kişiliğini veriyor diye düşünüyorum.
Avensis T27 Elegant Ekstra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 29, 2016, 16:06:35 »
Bu durumda tamamlamak için yay gerekli. :)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 30 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 29, 2016, 16:12:45 »
bayram abi ızgara yoğurt kabı duruyor ama :( zaten ızgarayı sadece siyaha boyatcam etrafındaki krom çerçeve yine aynı kalacak.. ama sen böyle dedin kafam iyice karıştı güzelce düşünmek gerek :D Aytaç yayı da değiştirirsem babam topa tutar Aydının şehir içi yolları şuan doğal gaz o bu derken mafolmuş durumda yayları değiştirip jantlarda 18 19 oldu zıplamaktan helak oluruz diye düşünüyorum :D aslında görüntü ve sürüş sportif sürüş açısından haklısın bakalım ilk listede olanları yapayım yayda aklımda  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Atmosferik candır...
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 178000
  • 27 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 01, 2016, 21:34:21 »
Ön ızgarayı dışardan kendin yaptır derim ince altıgen delikli siyah bi panjur cidden hoş olur.
Ön camlarında filmlenmeside gayet iyi olur.
Araç yüksek yaşadığın yerde laka çukur çok yoksa aracı bir diş pustur derim.
Eğer cidden paran varsa forumda deri koltuk yapan birisi vardı kahverengiye yakın ama benim önerim vişne çürüğü yaptır cidden dehşet oluyor.
Jantları satıp yenisini alana kadar her bi jantın iç kenarlarını koyu bir renge boyat orjinal jant arabanın darbe emişine bile etki ediyor.
Spoiler bende düşündüm lakin şuanda son tercihim internetteki satıcılara güvenemiyorum alırsan görmek isterim satıcıyıda link atmanı.
Bagaj kromajı ben aldım bir iki güne uygulucam bakıp alırsın.
Kapı kromajında da senin gibiyim daha tam bi karar veremedim.
Aliexpress'te TRD logosu var linkte vericem ben bundan sipariş ettim gelirse fotoğradını atarım.http://www.aliexpress.com/snapshot/7385987208.html?orderId=73312337269874
Araç içi içinde ambians lambası takmanı öneririm hem aracın kalitesini arttırıyor hem de akşamları araç içi kapkaranlık kalmıyor.
Şimdilik aklımdaki şeyler bunlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 02, 2016, 10:25:07 »
Arabanın fotoğrafını yukleseydiniz daha net yorum yapardık.
Trd logosu almayı düşünen varsa elimde hiç kullanmadığım 2 adet var sitede satılıklar bölümünde ilanı var isteyene gönderirim.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İskender ERSÖZ
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '12
  • 49 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 02, 2016, 10:49:53 »
Dün Ankara şaşmaz da kapı altı çıtaları için bir yer buldum. Plastik üzeri çelik kaplama.Servisin taktığından çok iyi ve usta işin ehli.250.TL fiyat verdi.Servis 675.-TL istemişti.Bu işleri sanayide ölçüsünü alıp yapan çok iyi yerler var,bu arada o plaka aydınlatma işine girmeyin derim ben o konuyu çok araştırdım.Arıza lambasını yakıyor.Bilgilerinize...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 02, 2016, 11:02:12 »
Alparslan, sakın o Aydın yollarında yay falan takıpta arabayı basma, kesin askıda kalırsın....Yaşamayan bilmez o yolları :argh: :argh: :argh: Güle güle kullan bu arada, bende Aydına geliyorum arada, memleket orası olunca  :islik:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 30 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mart 02, 2016, 11:13:18 »
Ön ızgarayı dışardan kendin yaptır derim ince altıgen delikli siyah bi panjur cidden hoş olur.
Ön camlarında filmlenmeside gayet iyi olur.
Araç yüksek yaşadığın yerde laka çukur çok yoksa aracı bir diş pustur derim.
Eğer cidden paran varsa forumda deri koltuk yapan birisi vardı kahverengiye yakın ama benim önerim vişne çürüğü yaptır cidden dehşet oluyor.
Jantları satıp yenisini alana kadar her bi jantın iç kenarlarını koyu bir renge boyat orjinal jant arabanın darbe emişine bile etki ediyor.
Spoiler bende düşündüm lakin şuanda son tercihim internetteki satıcılara güvenemiyorum alırsan görmek isterim satıcıyıda link atmanı.
Bagaj kromajı ben aldım bir iki güne uygulucam bakıp alırsın.
Kapı kromajında da senin gibiyim daha tam bi karar veremedim.
Aliexpress'te TRD logosu var linkte vericem ben bundan sipariş ettim gelirse fotoğradını atarım.http://www.aliexpress.com/snapshot/7385987208.html?orderId=73312337269874
Araç içi içinde ambians lambası takmanı öneririm hem aracın kalitesini arttırıyor hem de akşamları araç içi kapkaranlık kalmıyor.
Şimdilik aklımdaki şeyler bunlar...

önerilerin için çok teşekkür ederim vişne çürüğü fikrini tuttum senin aracın fotoları da sabırsızlıkla bekliyorum... ön ızgarayı çok araştırdım ama Aydın gibi bir yerde yapabilen yok şuan için çıkma bulsam direk alıcam ama onu da araştırdım denk gelmedi bir türlü eğer faydalı link varsa atarsan çok sevinirim çok sağol  :saygi:

Mesaj Birleştirildi: Mart 02, 2016, 11:15:33
Arabanın fotoğrafını yukleseydiniz daha net yorum yapardık.
Trd logosu almayı düşünen varsa elimde hiç kullanmadığım 2 adet var sitede satılıklar bölümünde ilanı var isteyene gönderirim.

arabanın fotosunu bugün yarın yüklerim ama şunu söyleyeyim araçta arka camlar hariç başka hiçbir aksesuar yok :D 2011 beyaz avensis sadeler kralı :D  :tamam: TRD logosunu herkes çok seviyor ama ben pek beğenmiyorum ama yine de teşekkür ederim  :saygi:

Mesaj Birleştirildi: Mart 02, 2016, 11:16:29
Dün Ankara şaşmaz da kapı altı çıtaları için bir yer buldum. Plastik üzeri çelik kaplama.Servisin taktığından çok iyi ve usta işin ehli.250.TL fiyat verdi.Servis 675.-TL istemişti.Bu işleri sanayide ölçüsünü alıp yapan çok iyi yerler var,bu arada o plaka aydınlatma işine girmeyin derim ben o konuyu çok araştırdım.Arıza lambasını yakıyor.Bilgilerinize...
uyarınız için çok teşekkür ederim dikkate alıcam  :saygi:

Mesaj Birleştirildi: Mart 02, 2016, 11:18:19
Alparslan, sakın o Aydın yollarında yay falan takıpta arabayı basma, kesin askıda kalırsın....Yaşamayan bilmez o yolları :argh: :argh: :argh: Güle güle kullan bu arada, bende Aydına geliyorum arada, memleket orası olunca  :islik:

murat abi tanıştığıma çok memnun oldum :D dediğin gibi abi bizim Aydın'ın yollarında dediğin gibi askı da kalır onu yapmam zaten ama yine de uyarın için teşekkür ederim bu arada mustafa köse ve m.murat köse ile bi akrabalık var mı abi :D ikisi de bizim müşteri olurda :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 02, 2016, 11:26:45 »
Vişne çürüğü burada Alparslan 4. sayfada

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=72140.0

bu konuyada bir bak  :tamam:

Yok abim , akrabalık yok, biz Ödemişliyiz, ama anne baba abla falan Aydındalar. Bu arada Aydın yollarında, gerçi ben bu tren yolu arkasındaki Kipaya giden yolları çok kullandım, askıda kalmak derken, orta yerden değil ön ve arkadan askıda kalınır :) O nasıl battı çıktıdır öyle yaa. Bu arada bende memnun oldum  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.6 Advance Multidrive
  • Model Yılı: '15
  • 43 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 02, 2016, 11:29:30 »
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 30 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mart 02, 2016, 14:18:25 »
Vişne çürüğü burada Alparslan 4. sayfada

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=72140.0

bu konuyada bir bak  :tamam:

Yok abim , akrabalık yok, biz Ödemişliyiz, ama anne baba abla falan Aydındalar. Bu arada Aydın yollarında, gerçi ben bu tren yolu arkasındaki Kipaya giden yolları çok kullandım, askıda kalmak derken, orta yerden değil ön ve arkadan askıda kalınır :) O nasıl battı çıktıdır öyle yaa. Bu arada bende memnun oldum  :saygi:

:D aynen abi bizim aydın a kim gelirse gelsin o lanet battı çıktılardan yakınıyor zaten :D onlar yüzünden ön arka yan marşpiyel taktıramıyorum :( link için teşekkür ederim abicim  :saygi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Atmosferik candır...
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 178000
  • 27 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 02, 2016, 15:26:07 »
Bagaj alt çıtasını ve kapı içi kromlarınıda taktım lakin arka kapı içleri uymadı onu arayıp söylücem başkent oto aksesuara fotoğraflarını akşam yüklerim