0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam yorumunuz icin oncelikle tesekkurler. Xenon olmaz çünkü mercek yok ayrica muayene de sorun cikarir. Ayrica ampule cok para vermek istemiyorum. Beyaz olsun yeter kisalar. Cree ledler zaten 6000k yaniyor. Tavsiye edebileceginiz baska h11 5000k uzeri yanan ampul varmi? Saygilar...
Kısalara bence 4300k xenon takın. Kesinlikle görürsünüz. Rengide çok güzel. Uzunlara şimşek efektinin yanı sıra göstermesi için 55w lumiled p6 alırsanız mükemmel bir aydınlatma olur
Ben de led far aldım hem kısalara hem uzunlara Kaan biliyorsun seninle paylaşmıştım, ama bunların yönü nasıl olmalı tam kestiremedim? İki yanında led var lambaların bu ledler yukarı ve aşağı bakar şekilde mi yoksa sağa ve sola bakar şekilde mi yuvaya yerleştirilmeli ? Tam kestiremedim o yüzden kafam karıştı. Ama şimşek etkili selektör bir efsaneymiş herkes denemeli Ayar yapamadım ama videoyu şöyle yükledim bakın diye. Ayar için yardımlarınızı bekliyorum Video linki : //www.youtube.com/watch?v=z6oIwqEdjcU
Led farın içinde dik konumda olmalı. | ledler sağa sola bakmalı. Şimşek selektör ve beyaz ışığa bi kere alışınca halojenler kötü geliyor ama far ayarına dikkat etmek lazım. led, mercek olmadığı için çok kontrolsüz dağılıyor. karşıdakilere yazık