Gönderen Konu: Ankara' da boya koruma yaptırmak  (Okunma sayısı 1790 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '10
  • 1 kere teşekkür etti
Ankara' da boya koruma yaptırmak
« : Şubat 28, 2016, 12:53:20 »
Merhaba arkadaşlar aracıma boya koruma yaptırmak istiyorum Ankara'da önereceğiniz memnun edici bir yer önerebilir misiniz?
Gordion alışveriş merkezi yakınında Petrol Ofisi PO içerisinde 180 lira fiyat aldım pasta cila boya koruma. Ankarada ilk defa yaptıracağım için güvenemedim az para vermiyoruz sonuç olarak :)

Toyota Club Türkiye

Ankara' da boya koruma yaptırmak
« : Şubat 28, 2016, 12:53:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Ynt: Ankara' da boya koruma yaptırmak
« Yanıtla #1 : Şubat 28, 2016, 14:05:20 »
Merhaba arkadaşlar aracıma boya koruma yaptırmak istiyorum Ankara'da önereceğiniz memnun edici bir yer önerebilir misiniz?
Gordion alışveriş merkezi yakınında Petrol Ofisi PO içerisinde 180 lira fiyat aldım pasta cila boya koruma. Ankarada ilk defa yaptıracağım için güvenemedim az para vermiyoruz sonuç olarak :)
Forumda bir arkadaş var polisajcı ayağınıza geldi başlığı altında çok güzel işler çıkartıyor bir bakın isterseniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 28, 2016, 14:36:46 »
180 lira pasta cila ve boya koruma için çok iyi bir rakam. Bence sadece pasta cila atıp bırakırlar o paraya.
Ankaradan @Seçkin ÜNLÜSOY (10786)  var arkadaşımız forumdan boya koruma detaylı temizlik yapıyor bir danış istersen
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 28, 2016, 16:47:49 »
180 TL ye bu iş hakkıyla olmasi mümkün değil  ordan koşarak uzaklaşınca bence
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 28, 2016, 22:45:47 »
180 TL ye bu iş hakkıyla olmasi mümkün değil  ordan koşarak uzaklaşınca bence
Kesinlikle katılıyorum.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=67024.0

Bu benim konum isterseniz inceleyin sonra irtibata geçin benimle en azından fikriniz olsun.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma