0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun sıfır arabaya bi sürü para ver böyle aksilikler ile karşılaş insan arabadan soğuyor.İnşallah en kısa sürede sorunu hallederler.
Serviste arabanın 5 gün kalacağını .Bu süre içinde kullanmam için bana araba vermelerini söyledim bayi ve Toyota müşteri hizmetleri kabul etmedi Bende şu an mahkemede Hatayı tespit ettirdim Aracın değişmesi için dava açtım
Çok oluyor Eyüp hocam
Arkadaşlar tüketici mahkemesinde bilirkişiye kusur tesbiti yaptırdım Toyota bugün arayıp dava açmayın arabanızı değiştirelim dediler
Arabanızı değiştirelim derken kusurlu yeri mi değiştiriyorlar yoksa sıfır bir araçla mı değiştiriyorlar? Eğer sıfır araçla değişiyorlarsa sizi azminizden dolayı kutluyorum Toyotayıda malının arkasında durduğu için tebrik ediyorum.
Abi Toyota malinin arkasinda durmamis ki neden tebrik ediyorsun. Onarim yapmayip ikame arac bile vermemisler. Mahkeme sonrasi degisim olmus onuda zaten seve seve yapacaklar.
Arkadaşlar Aralıkta Tokullardan corolla aldım.Yağmurlu havalarda hatta araba yıkandığında arka camdan içeri su girdiğini gördük Servise götürdüm. Üretimde hata yapılıp cam lastiğinde problemli olduğu camin ve iç döşemenin değişeceği belirtildi