0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayır hocam ödemedim. Her şey garanti kapsamında yapıldı. Ben ön konsola daha önce de izolasyon yaptırtmıştım, sökülünce ses olayı artar gene diye bu defa özellikle de rica ettim. Benim kolonu değiştiren kişi daha önce Honda'da çalışmış tecrübesi olan biri çıktı şansıma. Hocam dedi sen merak etme, güzelce izolasyon yapacam tekrar dedi. Sen topladığım Zaman test et , ses duyarsan gene yapacam dedi. Ben aracımın ön konsolu toplanınca bi test sürüşü yaptım, ama kötü yol bulamamıştım. Dün Manavgat'ta kilitli taşlı yolda, sert asfaltta falan test ettim. Kulağıma vızırtı, zırıltı sesi gelmedi hiç. Önceye göre daha iyi buldum Mesaj Birleştirildi: Aralık 14, 2016, 11:33:48Kolon değişince rot ayarı falan da yapıldı aracıma serviste.Mesaj Birleştirildi: Aralık 14, 2016, 11:36:35Benim araç sabah saat 9 sularında başlandı sökülmeye ve saat 2 gibi falan teslim ettiler. İşlem sırasında Zaman Zaman servis bölümüne girip işi yapan kişi ile sohbet de ettim. İsteklerimi ve titiz olduğum noktaları söyledim. O da şeker gibi adamdı , her şey güzel şimdilik çok şükür Mesaj Birleştirildi: Aralık 14, 2016, 11:39:57Servis kabuldeki kişi ile olan muhabbetiniz, kullandığınız dil , tutumunuz, o işi yapacak olan kişinin tecrübesi hepsi etkili bence. Bir de şu bi gerçek Toyota'da servis anlayışı ve müşteri memnuniyetine gerçekten önem veriyorlarMesaj Birleştirildi: Aralık 14, 2016, 11:42:41Sizi anlayabiliyorum, aracım ön konsolu sökülecek diye ben de çok gerilmiştim, özellikle sök tak sırasında sağı solu çizilir diye endişelerim vardı. Ama rahat olun hocam, güzelce yapıp veriyorlar. Mesaj Birleştirildi: Aralık 14, 2016, 11:50:46Hocam hatta ben o kadar hassasım ki aracımın içini yıkamacıya yıkatmam asla , o kadar titizim ki geçen cuma günü ilk muayenesi yaptırırken servis dışında ilk kez benim dışımda birisi kullandı aracımı ☺️ Bu güne kadar benim dışımda kimse şoför koltuğuna oturmadı yani ☺️
Geçmiş olsun,Çok basit bir operasyon. Birde işi bilen birine denk gelirseniz, gögüs eskisinden bile sessiz oluyor.
Bugün direksiyon kolonum değişti. Önce bazen duyduğum tıkırt sesleri gitti. İşçilik de güzel oldu. Ön göğsü takarken tekrar izolasyon yaptılar. Şimdi belli belirsiz bir kablo sürtmesi gibi çok hafif bir hışırt sesi geliyor.( kulağını dayayıp dikkatli dinlersen duyabiliyorsun sadece) O ses de direksiyon tam orta konumdayken hafif sağ ve sol yapınca duyulabiliyor.
Selam arkadaşlar, yeni corolla direksiyon kolonu değiştiren kaç kişi var acaba? Değişimden sonra ses problemi kesin olarak çözüldü mü? Eski paylaşımları inceledim. 2,3 kere değişenlerde bile aynı sorun tekrarlamış bazen. Mesaj Birleştirildi: Şubat 28, 2016, 10:29:00Ben direksiyonu sağa sola çevirince takırt takırt diye ses yapıyordu. Serviste, direksiyon derinlik kilidini iyi takmadığım için yaptığı söylendi. Şu an için ses yok ama kulağım orda maalesef. Her an ses yapar diye bekliyorum. Kolon garantisi 5 yılmış bu arada. Daha 3 senem var. Ses geldiği takdirde, direkt garantiden değişim yapacaklarını söylediler.
Acaba bu sorun 2013 ve 2014 lerde mi var 5 adet 2015 kullandım böyle bir sese rastlamadım SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi hayırlısı olsun Salih Hocam, sorunsuz günlerdeSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi