0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu bölgeden nasıl bir ses geliyor acaba.Bende ya ses yok yada dikkatimi çekmedi.
avensis ses videohttps://www.youtube.com/watch?v=4jFo46PTnSU
Merhaba arkadaşlar,2014 model Corolla life aracım var. Araç 12000 km. Geçenlerde direksiyonu tam sağ ya da sol yaptığımda yani direksiyon sona dayandığında "çıt" sesi geldiğini duydum. Aracı Antalya'daki Toyota servisine götürdüm. Oradaki usta direksiyon kolonunun değişmesi gerektiğini söyledi. 2-3 gün içinde parça geldi ve garantiden değişim yapıldı. (Garanti olmasaydı işçilik dahil 2500 TL tutacaktı.) Şu an ses kesildi. Fakat birkaç gün önce direksiyonu çok hafif çevirdiğimde metal sesi tarzında başka bir ses suydum. Yine aynı servise götürdüm. Bu sefer sesin sinyal kolu kaynaklı olduğu söylendi ve parça siparişi verildi. Onu da garantiden değiştirecekler. Ama aracın direksiyonunun resmen SOS vermesi beni mutsuz ve hatta hayal kırıklığına uğramış hissettirdi. Bunlar Toyota'dan beklenmeyecek hareketler.
Benim aracımın da değişecek. Sipariş verildi cumartesi günü değiştirmeyi planlıyorum. Ancak Salih bey sizin bu fotoyu görünce biraz ürktüm desem yeridir. Serviste değişecek ama yine de çekiniyorum ön konsolun sökülmesinden. Neden diyecekseniz çünkü ön konsoldan en ufak bi trim sesi almıyorum. Çıkartılıp takılırsa acaba o büyü gidermi diye çekiniyorum A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O aracı Cumartesi bursada Ç ye bırakırsanız eğer 3 gün rehin kalır aracınız benden söylemesi
Ben de ürkmüştüm ama rahat olun sıkıntı olmuyor. İşlem başlayınca yapan kişiye güzelce söyleyin takarken izolasyon yapılmasını istediğinizi. İnanın sorun olmayacaktır
Evet hocam. Ben talep ettim ve izolasyon yapıldı. Dün değişik yollarda test ettim Allah'a çok şükür gayet güzel olmuş