0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
https://vimeo.com/156807117Arkadaşlar bir yıl önce amatör bir tamircide v kayışını değiştirmiştirdim. Usta diye tabir edilen ama bana göre kasap ; v kayışını takarken çok zorluk çektiğini izlemledim . Dikkat ederseniz videodaki ses metalin metale sürtmesi gibi birşey. İtalyan marka v kayışı kullanmıştım . Sizce sorun nedendir. İstanbul'dayım Adana'da değiştirmiştim. Tem otoya gittiğimde vantilatör kayış gergisi denildi. Fiyat bir yıl önce 450 lira sadece parça çıkmıştı. Araba rolantide birde sıcakken yapıyor. Tamiri mümkün değil mi? Daha önce başınıza böyle birşey geldi mi ? Devir yükseldiği an ortadan kalkıyor.Mesaj Birleştirildi: Şubat 26, 2016, 09:28:06V kayışı değiştikten sonra ortaya çıkan bir sesti ayrıca belirtmek isterim.
Yücel Bey Ankara'da yaptırmışsınız galiba İstanbul'da var mıdır acaba ,servise gitsem tamirat yapmıyorlar.
Aynı ses bende de geliyor V kayışı değişiminden sonra. Servise gösterdim gergi değişecek dediler hemen 460 TL parça fiyatı çıkardılar.Burda bazı arkadaşların dediği gibi sadece bilya değişimi ile bu iş halledebilir mi? Eğer öyleyse nerden nasıl bulunur hiç bir fikrim yok. Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı?
Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Hasan bey ölçüyü uygun kullanmıyor.O yuzden bu sorunlar ortaya cikiyor