0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkiyedeki sayılı polisajcılardandır salih abi.
Seckincim ben de indirim den aldim.Kardeş indirim basladiginda nöbetteydim sabah kalktigimd 12 ye geliyordu s3 plak 1 valer vardi onlaein hiçbiri kalmamisti.Bende s17 aldim .Ama sorun su ki önce makina ve ped almam lazim.Ben tablayi 125 mm civari alayim diyorum .Forumda skill birtane satilik var cokta para baglamak istemiyorum sonucta garajda duracak.Ama nasil olacak bakalim ikinci el uygun düşerse alacağım.Birde 200 tl ye lake nin 7 tane pedi var ama onmar 16.5 cm demi ozaman iyi bir makine almak ve tablayida 150 mm civari almak gerekir diye kararsiz kaldimSeckin bu ipa bizim hastanedeki alkol gibi ucucu demi boyaya zarar vermez herhalde .
Seckin bilgileri vermis, Salih iyi bir arkadasimizdir Ersan, tanismani ben de tavsiye ederim.Fusso indirimdeyken bakmak lazim.
Kimyasaladamlar.com da soft99 ürünlerinde güzel indirimler var 15 marta kadar sürcek. 250ml fussoyu 2 hafta önce 50 lira gibi bir rakama almıştım
250ml bence en az 2sene gider. bunun 50gr falan paketi yokmudur? ayrıca 50tl ye bence çok uygun fiyata almışssınız hakan abi, seçkin kardeşim çok sağolun bugün salih ustayla buluştum arabayı gösterdim. arabamın iç açıcı olmayan halini kendiside teyit etti. gelelim toyota protect konusuna kesinlikle uzak durun!! kesinlikle ürün kalitesi fusso kadar bile değil ( eğer benim aracıma yapılan protect ise). bugün toyota Türkiye'den arandım şikayetime binaen.sonuç olarak arabama pasta cila yapılacakmış. ama bu işlem sonucunda aracımı koruduğu!! iddia edilen protectin 5yıllık garantisi bozulacakmı diye sorduğumda net bir şey diyemiyor. servisin bilgilendirildiği bana söylendi. hafta içi servislede görüşeceğim. muallakta olan konu da şu ücretlimi? evet parasınıda ben verecekmişim!!! nasıl ama? şu kadarını söyleyeyim duankaya pendik mekanik servsini çok beğendiğim ve ustalarını çok iyi tanıdığım halde bu konudan sebep kaporta bölümüne kesinlikle güvenim kalmadı. şu nedenden dolayı, 1-ustalar pasta cilayı meguiars kullanıp protect sanıp uygulamadan bihaberler, eğitimsizler.2-kaporta bölümü sorumlusu kısa boylu tıknaz zaatın çakallık ve kar amaçla ustalara böyle bir uygulama yaptırması veya karaktersizlik peşinde olması.(araçta protect olmayan yerlerinde arabamın koruma altında olduğunu söyleyen şahısta kendisidir!)3-diğer iki maddede ki kişilerin hakkına girmeyip her şeyi düzgünce yaptıklarını düşünürsek toyotanın ürününün kalitesizliği. bu da en büyük ayıp olsa gerek.
Bölünmüş ürünleri ben dahil kimse önermiyor. O ürün bölündükten sonra çok çabuk kuruyor. 250 ml ile 4-5 uygulama yapabilirsiniz ben kendi arabama 3 ayda bir yapmayı ve her ay gtechniq c2v3 uygulamayı düşünüyorum. O yzden bana 1 sene anca dayanır fusso. Bu arada protect matrix felan duyulmamış markalar. Az bişey araştırıp duyulmuş ve uygulatanların memnun olduğu bir malzeme kullanmayı tercih edin çünkü çok fazla para veriliyor yapılmışken iyisi olsun
250 ml ile 4-5 uygulama yapabilirsiniz ben kendi arabama 3 ayda bir yapmayı ve her ay gtechniq c2v3 uygulamayı düşünüyorum. O yüzden bana 1 sene anca dayanır fusso.
aracın en geniş yüzeyinden biri zaten tavan, benim tavanda cam. fussoyu cama uygulayabilir miyiz? yada ben indirimden çok uygun fiyata nasiol glass shield aldım sizce idare edermi? salih ustaya vericem camlara uygulayacak.
ne ettin seçkin boldan sürsen 10 ml. anca gider ki 25 uygulama yaparsın ben hızlı cila vs. uygulamıyorum. yıkarken veya yağmurdan sonra bakıyorum boncukların durumuna ona göre waxı yeniliyorum. bazen dayanamayıp yine vuruyorum waxı c2v3'ü ben beğenemedim. şöyleki bonculanma vs. oluyor ancak aracın üstüne yapışıyorlar su iticilik pek yok. yağmurdan sonra 5 km. yol yapıyordum boncuklar araçla birlikte geliyordu. ayrıca o waxın verdiği ipeksilikte olmuyor. uğraşıcak zaman da bol zaten vuruyorum waxı vuruyorum waxı Mesaj Birleştirildi: Mart 04, 2016, 23:53:20 cama cam ürünü kullanın derim. elinizdeki ürünü ziyan etmeyin kullanın, ayrıca gtechnıq g5'i tavsiye ederim.
Ben soft99 fusso coat mirror shine kullanıyorum maksimum 25 ml den ben 10 uygulama yapabilirim en az da 8 uygulama. 5 uygulamayı acemi birisi için söyledim. Ama katı wax olsaydı max 10 gr kullanılır 250 ml için 25 uygulama çok rahat yapılırdı.
Ben corolla yeni kasa aldığımda çok araştırdım seramik kaplamayi...Galerici ve Dod da olan abimiz seramik kaplamanin ikinci elde riskli olduğunu söyledi SebebiSeramik kaplama aracın heryerinde aynı kalınlıkta olmuyor ve zamanla eriyorSiz aracı satarken ekspertize girdiğinde cihazla olculurken cihaz farklı kalınlık ölçtugunden aracınız boyanmış muamelesi görüyor. Siz ne kadar anlatsaniz da alıcı inanmiyorBu sebeple ben aracın tamamini tavandan tampona film kaplattim ayni fiyata Bilginiz olsun.