0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sıkıntılı bir durum. 23.30'da özellikle yalnız bir bayan için geç bir saat.
selamın aleykümdemekki buradada böyle düşünen vatandaşlar var ne diyim sadece yuh diyorum allah yolunuzu açık etsinselametle
Hayatımın özeti
Aleyküm Selam. Çok güzel kardeşim çok güzel, bu yazıdan bu anlamı mı çıkardın? Bak arkadaş. Önce dur, dinle, sakin ol! O ettiğin yuh kelimesini aynen sana iade ediyorum. Şimdi senin için durumu açalım: Sıkıntılı bir durumdan kastım Ender beyin düştüğü durumdu. O saatte bir bayan önde bir erkek arkada ıssız bir yolda ilerlemek bayanı rencide etmemek adına sıkıntılı bir durum olsa gerek anlatabildim mi? Cümlemin devamında ise; "23.30'da özellikle yalnız bir bayan için geç bir saat." Senin bu cümleden ne anladığın belli. Ellbetteki insanlar istediği saatte dışarı çıkabilmeli ve güvenli bir şekilde herkes gitmek istediği yere gitmeli bayanı da erkeği de. Bunun bayanı erkeği olmaz. Senin konuyu çekmeye çalıştığın yeri de çok iyi biliyorum, ancak konunun daha fazla kaymaması adına oralara değinmiyorum. Dervişin fikri ne ise zikri de odur. Maalesef güzelim İstanbulumuzun hali ortada, uyuşturucu madde kullananlar, sarhoş insanlar, gasp olayları vs. vs. Böyle bir olay ile karşılaşma potansiyeli olan yalnız, Ender Beyin belirttiği gibi yirmili yaşlarında savunmasız bir bayan için nasıl bir cümle kurulur?Bu forum insanların fikirlerine saygı duyan, bir konuyu yanlış anladığında ise özür dileyebilen erdemli insanlar ile dolu. Bakalım yanlış anladığın cümleden dolayı sarfettiğin söz için şahsımdan özür dileyecek kadar erdemli misin? Seni bu insanların vicdanlarına havale ediyorum bunu da böyle bilesin.Bizim ülkemiz Atamızın belirttiği muasır medeniyete ne zaman ulaşır ve bu seviyeyi ne zaman geçer biliyor musun? Öncelikle milli çıkar ve menfaatlerini ön planda tutarak, vatanı ve devleti için gece gündüz demeden çalışanlar ile; ilkeli ve hainlik kapsamayan her türden fikre saygı duyanlar ile bu hedeflere ulaşılır ve geçilir. Yoksa; anlamadan dinlemeden:-Aaa düşünceye bak yuh!. demek ile bir yere varılacağını zannetmiyorum güzel kardeşim. Şahsım ile de sakın polemiğe girme, konuyu kapat. Bu konu başlığı bunları tartışmak için açılmadı, vesselam.