0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mevzu sadece işçilik değil ki. Bayide fiyatlandırma 3 şekilde. Yedek parçada x TL olan ürün , satış danışmanında x+10 iken aksesuar bölümündeki fiyatı x+20 yada +30 satarken adamlar bayi dışında olmayacağını bildiği için belli fiyat belirler aşağısı olmayabilir. montaj parası değil yani mevzuCenmax merkez montaj yapıyor orayla iletişim daha kolay olacaktırMontaj çok kolay ya , kapı sökmesi kolay soketleri bakarak dahi takılabilir
@Talat Serkes (28471) eğer ben taktıracağım sırada başında durursam zaten kesinlikle montaj aşamalarını resimleyip burada paylaşırım merak etme
Talat bu olayı en çok sen istiyordun, gidip taktırmazsan gönül koyarız bak. Hatta ilk sen taktırmalısın Bu cenmaxcılar zaten orijinal soketli yapıyorlarmış, kablo bilmeye gerek kalmaz zannımca. Bu arada cenmax Toyota ile alakalı bir firma mı?
@Mehmet Günay (27267) kumandadan cam kapama olması gerek eğer bu özellik yoksa niye para verelimki.Bana saçma gelir böyle bir amatörlük yaparlarsa Sadece camları kendi kendine otomatik kapatsın diye modül taktırmak çok mantıklı gelmiyor bana.Kumandadan cam açma özelliği mevcut olurmu onu bilemiyorum işte
Aslında olsa çok güzel olur ya kime söyleyebiliriz ki yapmışken o da olmalı. Sıcakta aracın yanında hemen 2 dk açıp havalandirmak için bence gerekli
Kötü haber ne?