arkadaşlar plakamda bayi reklamı istemiyorum her gittiğim yerde ayrı ayrı her biri söküp takıyor, buna engel olmak istiyorum ama netten baktığım çerçevelerde vidalı ve sanırım bu tamponu deliyor, ben bu şekilde istemiyorum, bu plaka çerçeveleri büyük mağazalarda bulunur mu? koçtaş vsss gibi... bilgisi olan arkdşlar yardımcı olurlarsa sevinirim...
praktiker, bauhaus, hepsinde var. aksesuarcılarda da var. Arka plakaları ise en çift taraflı bant ile yapıştırmanızı öneririm. Böylece daha az ses yaparlar.
benim plakam kenarlıksız ama karakterler kalın değil, standart neyse o.
ben altlık kullanmadan alperin dediği gibi hem ön hem arkayı yapıştırarak çözüme ulaştım.
bizim ön tamponlardaki plaka yeri bombeli olduğu için altlık kullanıldığında plaka çok emanet duruyor.
bu sebeple kenarlıksız plaka bastırıp direk tampona yapıştırma yaptım.
benim tavsiyem arkadaşlarınkinle aynı plakalık sev yapıyor onun için:
plakanızı elinize alıp kenarında bulan siyah boyalı çerçeveyi asitala temizlemek
ondan sonrada altını çift taraflı bantla bir güzel kaplayıp yerine yapıştırmak
hem sade hemde temiz gözüküyor ve de servisler sökemiyorlar size sormadan:)
Aynen hiç sevmediğin şeyde benim arabamda başkasının reklamı ben yapıştırıyorum plakaları bugüne kadar ne kadar arbam olduysa kesiin çözüm
Ben nikelajcıda bir tarafı siyah sacdan plakalık büktürdüm...İçeriden somunlu, dışarıdan görülmüyor delik melik...Ve acayip sağlam...Sabit olduğundan her serviste zart diye söküp kendi reklamlarını takamıyorlar.
Gayet de güzel olur ama uzun yolda falan düşerse deli gibi uğraşmak ve para harcamak gerekir boş yere...
ben kenarlara çift taraflı bant ve bantların arasında kalan yerlere de silikon kullanarak yapıştırdım.
Arkadaşlar düz plaka çerçeveleri var.
Bu çerçevelerin altlarına reklamcılarda istediğinizi yazdırabilirsiniz.
Ben kendi aracıma düşünüyorum ön çerçeveye aynadan okunacak şekilde tersten ''efsane'' , arkadakinede ''devam ediyor'' yazdırmak istiyorum.Yazı küçük kalıyor ama size özel bir çerçeve başkasında yok....Hoş olmaz mı?
Servise bırakırken müşteri olarak en doğal hakkımız olarak değiştirmeyin diyebiliriz ...
Vidayla tutturmak daha iyi olmaz mi acaba?
Ben aracın tamponu boyattım saolsun yaptırdıgım yr bana sormadan çalınır die tutmuş plakayı tampona vidalamış..Hey allahım ya...
En iyisini yapmis bence. Siz begenmemissiniz anlasilan
Ben App yapıcak yapıştıracaktım plakayı..Ön tarafı kare yaptıracaktım.
Bu arada ben hanımın 206'da plakaların kenarlarını kestirip silikonla yapıştırtmıştım..Tam çakal işi olmuştu:)))) Geçen polis durdurup laf etmiş bir sürü, dolayısı ile akşam bende laf dinledim hanımdan bir sürü:))))))))))
kare plakalar demode yau

çift taraflı bant çok güzel tutuyor, hiç merak etmeyin. 1500 vatlık tesisat bile sökemiyor
Bana kalırsa da en garanti ve sağlam olanı vidalamak. Yapışkanlı olanlar mazallah yolda düşer şaşar uğraş ondan sonra işin yoksa.
kare plakalar demode yau 
çift taraflı bant çok güzel tutuyor, hiç merak etmeyin. 1500 vatlık tesisat bile sökemiyor 
bizim araçların ön tarafında kare şeklinde çıkıntı oldugundan başka seçeneğimiz yok maalesef..
Ben Hilux'a kare plaka takmak için manyak gibi uğraşmıştım..eskisi gibi isteyince vermiyor emniyet...Bayiden yazı almak gerekiyormuş. Gidip Akota'dan kare plaka takabilir diye yazı aldım saçma sapan, onunla verdiler....
Hadi bir de bayiiden yuvarlak plaka olmazsa olmaz diye bir yazi alinsa, yuvarlak plaka da mi verecek emniyet