Gönderen Konu: camshaft p0340 sensor arizasi.  (Okunma sayısı 6011 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: camshaft p0340 sensor arizasi.
« Yanıtla #20 : Şubat 25, 2016, 13:57:52 »
Krank acı sensoru dediğimiz , motorun sağ tarafında, kolay ssökülen bir sensor vardı oyYSA eğer. İlk arızaya baktıklarında usta onu soktu, temizledi, iIşığı söndürdü bir tur attik tekrar yandı. Kablolarda kısa devre olabilir arabayı bırakın tek tek kontrol edelim dedi ama o şehirde misafirin ve hiç vaktim yoktu birakamadim.  Bu arada ufuk bey size attığı özel mesaj geldi mi? Sanırım bana mesaj gelip gitmiyor.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 25, 2016, 13:57:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 25, 2016, 14:51:25 »
Krank acı sensoru dediğimiz , motorun sağ tarafında, kolay ssökülen bir sensor vardı oyYSA eğer. İlk arızaya baktıklarında usta onu soktu, temizledi, iIşığı söndürdü bir tur attik tekrar yandı. Kablolarda kısa devre olabilir arabayı bırakın tek tek kontrol edelim dedi ama o şehirde misafirin ve hiç vaktim yoktu birakamadim.  Bu arada ufuk bey size attığı özel mesaj geldi mi? Sanırım bana mesaj gelip gitmiyor.

Bahsettiğiniz %90 eksantrik konum sensörü, tabi ustanın hangi sensörü söktüğünü bilmiyorum.

Bana özel mesajınız gelmedi, benim gönderdiğimde size ulaşmamıştı sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 30, 2016, 14:08:05 »
Bugun bir özel servise götürdum. onlarda zincir setinin değişmesi gerektiğini, atlama yaptığını söylediler. Değiştirsem mi acaba? Farklı teşhisler geliyor hangisi doğru anlamadım ki.