Gönderen Konu: 2007 Model Öncesi Servis Kampanyası  (Okunma sayısı 3915 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
2007 Model Öncesi Servis Kampanyası
« : Şubat 22, 2016, 16:18:33 »
Haftasonu Balıkesir Toyota Altan'a gittim aracın bakımı için. 2007 ve öncesi araçlara net %40 indirim kampanyası başlatmış Toyota. Kampanyalı paketler de yapmışlar. 10 bin bakımına ek olarak hava filtresi de eklenmiş bir paket 226 lira (normalde 10 bin bakımlarım 250-300 lira tutardı 9000 puanlı forever kart ile). Bunun dışında paketler de mevcut mesela tüm araçlar için ön disk-balata değişimi 415 lira. Aklımda kalan bunlar.
96-xl
93-gl
98-gli"special"
06-d4d-terra"mmt"

Toyota Club Türkiye

2007 Model Öncesi Servis Kampanyası
« : Şubat 22, 2016, 16:18:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi
Ynt: 2007 Model Öncesi Servis Kampanyası
« Yanıtla #1 : Şubat 22, 2016, 18:52:35 »
Haftasonu Balıkesir Toyota Altan'a gittim aracın bakımı için. 2007 ve öncesi araçlara net %40 indirim kampanyası başlatmış Toyota. Kampanyalı paketler de yapmışlar. 10 bin bakımına ek olarak hava filtresi de eklenmiş bir paket 226 lira (normalde 10 bin bakımlarım 250-300 lira tutardı 9000 puanlı forever kart ile). Bunun dışında paketler de mevcut mesela tüm araçlar için ön disk-balata değişimi 415 lira. Aklımda kalan bunlar.

İki hafta oldu bu kampanya başlayalı,aracınızın servise girme zorunluluğu yok aynı indirimli fiyatlar ile sadece satın alıp kullanabiliyorsunuz.

Kaldı ki pek kampanya da sayılmaz, piyasada çok rağbet gören eşdeğer ürünlerin (yaklaşık 160 kalem) fiyatlarını %70'lere varan oranda düşürdüler, yine de bir çok üründe kaliteli eşdeğerin çok çok üzerinde fiyatlar, yani kısacası amaç kriz ortamında (her ne kadar yok denilse de) müşteri çekmek.

Silecekler, ampuller vs. gibi bakım esnasında kullanılabilecek bir çok ürün bu indirimden faydalanamadığı için, düşük ücretle bakım umuduyla giden kullanıcıların beklenmedik meblağ ile karşılaşması yaşanabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 22, 2016, 19:19:23 »
Amann diyim Balıkesir Altan^mı kapısından içeri girmem bir daha!!
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 23, 2016, 09:07:01 »
İki hafta oldu bu kampanya başlayalı,aracınızın servise girme zorunluluğu yok aynı indirimli fiyatlar ile sadece satın alıp kullanabiliyorsunuz.

Kaldı ki pek kampanya da sayılmaz, piyasada çok rağbet gören eşdeğer ürünlerin (yaklaşık 160 kalem) fiyatlarını %70'lere varan oranda düşürdüler, yine de bir çok üründe kaliteli eşdeğerin çok çok üzerinde fiyatlar, yani kısacası amaç kriz ortamında (her ne kadar yok denilse de) müşteri çekmek.

Silecekler, ampuller vs. gibi bakım esnasında kullanılabilecek bir çok ürün bu indirimden faydalanamadığı için, düşük ücretle bakım umuduyla giden kullanıcıların beklenmedik meblağ ile karşılaşması yaşanabilir.

Benim 6 ayda bir servisle işim olduğu için çok da farkında değilim tabi kampanya detaylarının.
Ufuk Bey ben buradaki konuları gördükçe keşke İstanbul'dan ayrılmasaydım diyorum açıkçası. Bulunduğum yerde aracı ustaya götürmek zulüm. Sökecek arızayı bulacak, ben parçayı temin edinceye kadar bekleyip parça gelince takacak, sonra da herhangi bir sorunda sorumluluğu üstlenecek... Z rotundan gelen ses için 2 kere amortisör değişimi yaptıklarından beri arabayı saklayıp selam veriyorum ustalara :). Velhasılı bu ustaların hepsini eskiden beri tanırım, Alman ve Fransız arabalarında profesör ünvanını hak ederler ama görmemiş adamlar Toyota. O yüzden kendi yapabileceklerimiz hariç servise muhtacız diyebilirim.

Amann diyim Balıkesir Altan^mı kapısından içeri girmem bir daha!!
Aydın Bey İzmir Tokullar'a da gitmişliğim var önceleri. Bence Tokullar 6/10, Altan 8/10.
96-xl
93-gl
98-gli"special"
06-d4d-terra"mmt"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 270 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Şubat 23, 2016, 10:28:52 »
Benim 6 ayda bir servisle işim olduğu için çok da farkında değilim tabi kampanya detaylarının.
Ufuk Bey ben buradaki konuları gördükçe keşke İstanbul'dan ayrılmasaydım diyorum açıkçası. Bulunduğum yerde aracı ustaya götürmek zulüm. Sökecek arızayı bulacak, ben parçayı temin edinceye kadar bekleyip parça gelince takacak, sonra da herhangi bir sorunda sorumluluğu üstlenecek... Z rotundan gelen ses için 2 kere amortisör değişimi yaptıklarından beri arabayı saklayıp selam veriyorum ustalara :). Velhasılı bu ustaların hepsini eskiden beri tanırım, Alman ve Fransız arabalarında profesör ünvanını hak ederler ama görmemiş adamlar Toyota. O yüzden kendi yapabileceklerimiz hariç servise muhtacız diyebilirim.
Aydın Bey İzmir Tokullar'a da gitmişliğim var önceleri. Bence Tokullar 6/10, Altan 8/10.
Faruk Bey, şimdi siz 2 servise de hangi sorunlarla gittiniz ve buna göre bir puanlama verdiniz bilmiyorum? Konu rutin bakımlarsa zaten her servis gerekeni yapıyor ve paramızı alıyor, önemli olan hakikaten ciddi ve kafa yorulması gereken, ustalık arayan konularda karşılaştırılarak yorum yapmak gerekir. Benim bu konuya nerden vardığım kanısına gelirsek;
Bir eski aracım olan 2012 Corollam için götürdüm, daha doğrusu bursadan manisaya geçerken uğradım, o güne..... ;

1-) Araba bagaja su alıyor dedim, fitilde 2-3 cm^lik biraz yırtık vardı, müşteri temsilcisi .... beye gösterdim, bu arada arabanın da bakımı da yapılacaktı, ki ben Balıkesir^de değil Manisa-Salihli de oturuyordum, yalaka-yalancı .... bey , tamam abi ben bunu garantiden değiştiririm su işini hallettiririm dedi (bakımda yapılacak ya beni izmire kaçırmamaya çalışıyor-araçta normal garanti süresi içinde)

2-) Arabanın arka plastik pandizotundan cizirti şeklinde rahatsız edici ses geliyor bunu da binip dinlettim, tamam bunu da hallederiz dediler.

3-) Arabanın şanzımanından vınlama sesi geliyor (klasik sorun) tamam bunu da hallederiz dediler.

4-) Geri giderken frenlere basıldığında aşırı ugultu sesi geliyor bunuda hallederiz dediler.

Ve bana arabanın kendilerinde 7 gün kalması gerektiğini soylediler ve bıraktım. Salihliye otobüsle gittim!!

ŞOK ŞOK ŞOK!!!
7 gün sonra çağırdılar arabayı almaya gel diye gittim; Madde olarak cevapları.

1-) Fitili değiştiremedik hafif yırtık olduğu için Toyota kabul etmiyor (yan çizme)
Zaten araba bagaja suyu fitil yırtık olduğu için almıyor; arkadan darbe var; bagaj kapağı kasılıyor atlama yapıyor, dedim araba da en ufak darbe yok, zaten darbe olsa, megeslerde bozukluk olur, cevap; çok hafif tıklama var; (yalanınızın .....) Sonuç; Neymiş bagajı hidrolik le cekeceklermis megesler catlayabilirmis, sorumluluk almazlarmış, bir de üstüne üstlük, 500TL para ve 1 hafta araba kalacak dediler.
(Arkadaş bu kadar şerefsizlik de olmaz ben araba alıp satan biriyim nadir de olsa ve kaportadan çok iyi anlarım, ya araba da bırak darbeyi çizik yok, arabayı alırken izmirde 2 ekspertize + duayen Hamdi ustaya gösterdim zır orjinal). Dedim tamam bence adamlar bagajı bile acmadılar.

2-) Arka pandizottan gelen ses bagajın su almasıyla ile ilgili olan darbeye bağlıymış, pandizotun altında ki saç da mm oranında esnemiş, (bu kadar yalanı 20 yıllık sanayiye gitme hayatım da görmedim, adamlar uydurma ve yalan makinesi, adilikte son nokta)

3-) Şanzımanı revize ettik dediler 2.000TL fatura çıkarmışlar garantiden, daha izmire giderken eskiden 6.cı viteste ses gelen araba bu sefer bütün viteslerde ses gelmeye başlamış.

4-) Ugultu sesi için diskleri değiştirecegiz dediler toplam 900TL fatura çıkardılar, kalsın dedim, spreyle temizledik dediler , ugultu daha arabayı teslim alırken gelmeye devam etti.

Bütün bu adiliklerden sonra izmire döndüm aracı Tokullara bıraktım;
- Bagaja baktık aracın sol bagaj havalandırma kanalından kablo yanlış geçirildiği icin için su alıyor ve fitil yırtık dediler, ama fitilin yırtık olduğu için değil fitillerde kronik özelliğini kaybettiği için fitilden atlama şeklinde su alıyor cevabı verildi. Fitilde hafif yırtık olduğu için adamlar adam gibi bu fitili Toyota kabul etmez diye baştan dediler (diğer servis gibi şerefsizlik yaparak bakım parası almak için fitili de değiştiririz demediler).

- Şanzıman sorunu için yapan bayii bakacak ve tekrar değişecek dediler.

- Pandizot sorununu 3 saat bıraktım aracı halletmisler, pandizotu izole etmişler, Tokullar daki kaportacı bu araçta darbe var diyen birinin gerizekalı olması ve kötü niyet taşıdığını söyledi (aynısını 2.sanayideki Hamdi usta da söyledi, para almak icin arabaya mok atıyorlar dedi, böyle şerefsizlere gitmeyin dedi).

* İzmir'de bütün diğer sorunları hallettikten sonra, tekrar Balıkesir Altan^a gittim; şanzıman sorunu için, şanzımanı tekrar açtılar, yapacak bir şey yok dediler, şanzıman komple değişecek dediler, zaten üst safhada olan sinirim, servis müdürü, kaportacı, müşteri temsilcisini çağırttım, dışarıya arabada diğer olan problemlerin nasıl düzeltildiğini gösterdim. Tabi kan beynime sıçramış, orada adamlara söylemediğim laf kalmadı, yüzlerine sadece tükürmediğim kalmadı, ne üçkağıtçılıklarını bıraktım, ne de herkesi salak yerine koymamalarını, bunlar alışmış masum vatandaşın araba konusunda hiç bilgi sahibi olmamalarına, ben 5 yaşından beri arabalarla iç içeyim dedim, bana mı yutturacaksınız zavallılar diye bağırdım, o pislik servisi Toyota Türkiye'ye elimde ki delillerle şikayet ettim, sonra bin kez Özür dilediler, ama iş bitmiştir, kendilerine de bana bu yaptıklarını bütün sosyal medya da paylaşacağımı söyledim. Ayrıca bu servisin aracımın servis süresince nasıl kullandıklarını kameram kaydetmis, insan gibi kullanmamışlar arabayı, o görüntüleri de buraya eklerim, o kadar da pis çalışmışlar ki tavan da koltuklar da parmak izleri kalmış, sonra getir temizleyelim dediler, dedim kalsın ben temizlerim NALET olsun.

Şimdi Tokullar 6/10 , Altan 8/10 dimi?

Not: daha da var zamanım olduğunda yazacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 23, 2016, 11:50:22 »
Tokullar'ın şimdiki durumunu bilemem, sizin kadar olmasa da yakın sorunları ben de Tokullar'da yaşadım. Tamamen servis kabul görevlisinin işgüzarlığı olduğunu bildiğim mevzular ve o yüzden Altan'ı tercih ediyorum 1,5 yıldır. Ben sorun yaşamadım ama Altan servis kabul görevlilerini değiştirdi yazın; anket için aradıklarında da sordular memnuniyeti. Hepsi aynı o zaman, uyanık olmak lazım. Gitmem mi Tokullar'a, giderim. Borovalı'yı denemedim..
96-xl
93-gl
98-gli"special"
06-d4d-terra"mmt"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 270 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Şubat 23, 2016, 12:05:23 »
Tokullar'ın şimdiki durumunu bilemem, sizin kadar olmasa da yakın sorunları ben de Tokullar'da yaşadım. Tamamen servis kabul görevlisinin işgüzarlığı olduğunu bildiğim mevzular ve o yüzden Altan'ı tercih ediyorum 1,5 yıldır. Ben sorun yaşamadım ama Altan servis kabul görevlilerini değiştirdi yazın; anket için aradıklarında da sordular memnuniyeti. Hepsi aynı o zaman, uyanık olmak lazım. Gitmem mi Tokullar'a, giderim. Borovalı'yı denemedim..
Aralık ayında yeni aldığım araçta bagaja su alıyordu, en son 20.000KM bakımını, Tokullar^da yaptırdım, bu sorunu da söyledim baktılar, fitilden alıyor dediler, aracın normal garantisi bittiği için fitili ücretsiz değiştirmeyeceğiz fakat biraz süre vermemi ve yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi servis müdürü. Ben de konunun peşini ve nezaketi elden bırakmadan takip ettim, bu sorunun rutin bir sorun olduğunu tüm aynı modellerde olduğunu söyledim. Tokullar Servis Müdürü beni aradı, dedi ki biz sıfır fitili sipariş verdik, parasını da biz firma olarak karşılayacağız, buyrun halledelim servise dediler. Salihliden Dalamana giderken girdim servise, ufak çocuğumda var beni bekletmezseniz sevinirim dedim, kaporta elindeki tüm işi bırakıp benim arabaya girdi, bagaj ağzına kadar full dü, kendileri boşaltırız yerleştiririz dediler, test yaptılar 1 saat sonra yeni fitili takarak ve bagajdaki diğer su sorunlu yerleri izole ederek aracı bana teslim ettiler 5 kuruş para almadan.
Işte müşteri memnuniyeti budur. Teşekkürler TOKULLAR. Bunu Toyota Türkiye'ye mail olarak iletecegim, ben son kullanıcıyım hiç biri babamın oğlu değil adam gibi iş yapana teşekkür, adilik yapana lanet yağdırmak normal. Altan düzenbaz, üçkağıtçı bir servisdir benim gözümde, ağzınla kuş tutsa artık benim için değişmez, bunu da her platform da paylaşırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 24, 2016, 11:10:56 »
Belki Tokullardakiler de değişmiştir, 2 sene oldu gitmiyorum..
96-xl
93-gl
98-gli"special"
06-d4d-terra"mmt"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 103000
  • 14 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
TOYOTA - Eski Dostlar Paketi
« Yanıtla #8 : Mart 17, 2016, 19:22:58 »
Toyota'nın 2007 ve öncesi seçili Corolla ve Yaris modellerinde yaptığı servis kampanyasıdır.

Yedek parçada %20, işçilikte %30 indirim; ücretsiz check-up gibi avantajlar sunmaktadır.

Detaylara bu linkten ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
Ynt: TOYOTA - Eski Dostlar Paketi
« Yanıtla #9 : Mart 17, 2016, 19:37:48 »
Aşağıdaki linkte daha önce işlenmişti bu konu.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=72358.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 426 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 21, 2016, 19:50:15 »

Ben de sizin denemediginiz servise gittim. Hava yastigi degisim kampanyasindan yararlandim. İslem yapildi ancak goguslukten disli asfasltta titresim sesi gelmeye basladi. Baktim gostergeler ile gosterge cercevesi arasdinda 1 cm aralik vardi. Soyledim getirin bakaslim dediler. Arabayla beni de servise asldilar elemani cagirdilar bunlar boyle dediler. Ben de eve gittim kendim cerceveyi soktum. Baktim uastte bir vida altta iki tane klips var. Alttan klipsleri bir tik kaldirdim usttende civatayi siktim. Cerceveyi taktim islem tamam.
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 21, 2016, 20:15:41 »
avcilardaki sonkara gittim, goguslukte aciklik olmaz dimi dedim yasayanlar var yok onlar yalanda falanda filanda konuşmaya başladi forumda okuyorum dedim hala ayni şeyleri söyledi arabayi aldim aciklik yok evet ama  klima 1 2 3 4 yazilarinin oldugu kagit yapistirma onu kaldirmislar tam yaziyla içeri ufleme tusu arasinda bombe olmus ya sabir cektim sagdaki menfezde yerine tam oturmamis bidahada gitmedim sonra
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 270 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mart 21, 2016, 22:31:19 »
Ben de sizin denemediginiz servise gittim. Hava yastigi degisim kampanyasindan yararlandim. İslem yapildi ancak goguslukten disli asfasltta titresim sesi gelmeye basladi. Baktim gostergeler ile gosterge cercevesi arasdinda 1 cm aralik vardi. Soyledim getirin bakaslim dediler. Arabayla beni de servise asldilar elemani cagirdilar bunlar boyle dediler. Ben de eve gittim kendim cerceveyi soktum. Baktim uastte bir vida altta iki tane klips var. Alttan klipsleri bir tik kaldirdim usttende civatayi siktim. Cerceveyi taktim islem tamam.
Borovalı aşırı derece şımarık, kendini tek zanneden, karşındakini enayi zanneden yaklaşıma sahip bir servisdir. Tecrübelerle sabittir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 426 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mart 22, 2016, 00:05:12 »
Aydin parmaksizlari denediniz mi? Tokullari tasvsiye eder misiniz?
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 270 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Mart 24, 2016, 00:11:33 »
Aydin parmaksizlari denediniz mi? Tokullari tasvsiye eder misiniz?
Parmaksızlara hiç gitmedim, tokulları kesinlikle tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 426 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Mart 25, 2016, 19:47:51 »
Parmaksızlara hiç gitmedim, tokulları kesinlikle tavsiye ederim.

Tesekkur ederim....
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 57 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 11, 2016, 21:12:26 »
Merhaba aracın 90 bin bakımı gelmişti şansa kampayadan faydalansam hiç fena olmaz diye düşünüp tokullar  servisten randevu aldım, normalde 90bin bakımı için 350tl. istemişlerdi ve  klasik 90bin bakımda yapılması gereken sadece yağ yağ filtresiydi.

Bu kampanyada aynı işlem için 128tl. istediler dedim birde ücretsiz Check-up (fren, direksiyon sistemi, amortisör, aks körükleri, devirdaim, akü, V kayışı, kabin hava filtresi, motor yağı, aydınlatma ve sinyal sistemi, su pompası, soğutma suyu, klima ve silecek performansı kontrollerini içermektedir.) yaptırsam al sana 90 bin bakımı  :) 
2011   1.4d-4d   Corolla   52bin km.
2004   1.3          Yaris      60bin km.
2006    1.6         Corolla   35bin km.
2012    1.6         Corolla   ......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #17 : Nisan 11, 2016, 21:18:15 »
Merhaba aracın 90 bin bakımı gelmişti şansa kampayadan faydalansam hiç fena olmaz diye düşünüp tokullar  servisten randevu aldım, normalde 90bin bakımı için 350tl. istemişlerdi ve  klasik 90bin bakımda yapılması gereken sadece yağ yağ filtresiydi.

Bu kampanyada aynı işlem için 128tl. istediler dedim birde ücretsiz Check-up (fren, direksiyon sistemi, amortisör, aks körükleri, devirdaim, akü, V kayışı, kabin hava filtresi, motor yağı, aydınlatma ve sinyal sistemi, su pompası, soğutma suyu, klima ve silecek performansı kontrollerini içermektedir.) yaptırsam al sana 90 bin bakımı  :)
Check Up'ı yaptırın ama "yapılması gerekli" denilenleri yaptırmayın ;)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 57 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 14, 2016, 12:48:14 »
Merhaba 140tl. tuttu lakin kontrolde bir dünya masraf çıkardılar, en basiti 10bin km. önce değişen fren balatalarına çok tehlikeli bitmiş değişmesi gerek dediler, fakat daha önce aynı serviste bu kazığı yediğim için kalsın değiştirmeyin dedim, yok efendim tehlikeli güvenlik vs. sayıp durdu  :) . 2011 'de başka bir aracımıza yine böyle deyip kandırmışlar balataları değiştirmişlerdi çıkan parçalara baktım yazık en az 20 bin km giderdi.. Ama en azında 90bin. bakımını 350tl. yerine 140 tl. ye yaptırmış olduk gidecek arkadaşlara tavsiye ederim..
2011   1.4d-4d   Corolla   52bin km.
2004   1.3          Yaris      60bin km.
2006    1.6         Corolla   35bin km.
2012    1.6         Corolla   ......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 426 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Nisan 14, 2016, 18:03:08 »
Yag degisimi 140 tl. Bu iscilik dahil fiyatlar mi? Eger oyleyse benim yag 1 yil once ve 6500 km once degisti. Fiyatlar uygunken degistirmek gerekir mi acaba? (1 yilda yag degistirin kac km de olursa olsun diyorlar ama)
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007