0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haftasonu Balıkesir Toyota Altan'a gittim aracın bakımı için. 2007 ve öncesi araçlara net %40 indirim kampanyası başlatmış Toyota. Kampanyalı paketler de yapmışlar. 10 bin bakımına ek olarak hava filtresi de eklenmiş bir paket 226 lira (normalde 10 bin bakımlarım 250-300 lira tutardı 9000 puanlı forever kart ile). Bunun dışında paketler de mevcut mesela tüm araçlar için ön disk-balata değişimi 415 lira. Aklımda kalan bunlar.
İki hafta oldu bu kampanya başlayalı,aracınızın servise girme zorunluluğu yok aynı indirimli fiyatlar ile sadece satın alıp kullanabiliyorsunuz.Kaldı ki pek kampanya da sayılmaz, piyasada çok rağbet gören eşdeğer ürünlerin (yaklaşık 160 kalem) fiyatlarını %70'lere varan oranda düşürdüler, yine de bir çok üründe kaliteli eşdeğerin çok çok üzerinde fiyatlar, yani kısacası amaç kriz ortamında (her ne kadar yok denilse de) müşteri çekmek.Silecekler, ampuller vs. gibi bakım esnasında kullanılabilecek bir çok ürün bu indirimden faydalanamadığı için, düşük ücretle bakım umuduyla giden kullanıcıların beklenmedik meblağ ile karşılaşması yaşanabilir.
Amann diyim Balıkesir Altan^mı kapısından içeri girmem bir daha!!
Benim 6 ayda bir servisle işim olduğu için çok da farkında değilim tabi kampanya detaylarının.Ufuk Bey ben buradaki konuları gördükçe keşke İstanbul'dan ayrılmasaydım diyorum açıkçası. Bulunduğum yerde aracı ustaya götürmek zulüm. Sökecek arızayı bulacak, ben parçayı temin edinceye kadar bekleyip parça gelince takacak, sonra da herhangi bir sorunda sorumluluğu üstlenecek... Z rotundan gelen ses için 2 kere amortisör değişimi yaptıklarından beri arabayı saklayıp selam veriyorum ustalara . Velhasılı bu ustaların hepsini eskiden beri tanırım, Alman ve Fransız arabalarında profesör ünvanını hak ederler ama görmemiş adamlar Toyota. O yüzden kendi yapabileceklerimiz hariç servise muhtacız diyebilirim. Aydın Bey İzmir Tokullar'a da gitmişliğim var önceleri. Bence Tokullar 6/10, Altan 8/10.
Tokullar'ın şimdiki durumunu bilemem, sizin kadar olmasa da yakın sorunları ben de Tokullar'da yaşadım. Tamamen servis kabul görevlisinin işgüzarlığı olduğunu bildiğim mevzular ve o yüzden Altan'ı tercih ediyorum 1,5 yıldır. Ben sorun yaşamadım ama Altan servis kabul görevlilerini değiştirdi yazın; anket için aradıklarında da sordular memnuniyeti. Hepsi aynı o zaman, uyanık olmak lazım. Gitmem mi Tokullar'a, giderim. Borovalı'yı denemedim..
Ben de sizin denemediginiz servise gittim. Hava yastigi degisim kampanyasindan yararlandim. İslem yapildi ancak goguslukten disli asfasltta titresim sesi gelmeye basladi. Baktim gostergeler ile gosterge cercevesi arasdinda 1 cm aralik vardi. Soyledim getirin bakaslim dediler. Arabayla beni de servise asldilar elemani cagirdilar bunlar boyle dediler. Ben de eve gittim kendim cerceveyi soktum. Baktim uastte bir vida altta iki tane klips var. Alttan klipsleri bir tik kaldirdim usttende civatayi siktim. Cerceveyi taktim islem tamam.
Aydin parmaksizlari denediniz mi? Tokullari tasvsiye eder misiniz?
Parmaksızlara hiç gitmedim, tokulları kesinlikle tavsiye ederim.
Merhaba aracın 90 bin bakımı gelmişti şansa kampayadan faydalansam hiç fena olmaz diye düşünüp tokullar servisten randevu aldım, normalde 90bin bakımı için 350tl. istemişlerdi ve klasik 90bin bakımda yapılması gereken sadece yağ yağ filtresiydi.Bu kampanyada aynı işlem için 128tl. istediler dedim birde ücretsiz Check-up (fren, direksiyon sistemi, amortisör, aks körükleri, devirdaim, akü, V kayışı, kabin hava filtresi, motor yağı, aydınlatma ve sinyal sistemi, su pompası, soğutma suyu, klima ve silecek performansı kontrollerini içermektedir.) yaptırsam al sana 90 bin bakımı