0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar, Yeni corolla 1,33 life sahibiyim. Sinyal vermek için sinyal vereceğimiz yönde sinyal koluna hafifce değdiğimizde fabrika standardı olarak sinyaller 3 kere yanıp sönüyor. Aracımın kataloğunda opsiyonel ayar olarak 7 kere yanıp sönmeye kadar ayarı olduğu yazıyor. Fakat nasıl yapıldığı hakkında bilgi yok. Bunu nasıl yapabilirim? Bilen varsa bana yardımcı olabilirmi? Saygılarımla
Servisten yardım isteyinizKablosu ve programıyla kolayca yapılıyor
Kaan biz bunu flasher değiştirerek yapabilir miyiz avensiste bu konfor sinyalini . Sen led için değişim vs diyordun bilgin vardır muhakkak.
muhtemelen vw deki vagcom gibi pc üzerinden bunlar ayarlanıyor. belki benzeri birçok şey de vardır, var mı bilen ne gibi ayarlar yapılabiliyor acaba?
Abi aynen dediğin gibi flaşör ile hallediliyor ama alışveriş sitelerinde malesef yok. Bir yerde bulduk onda da fiyat epey pahalıydı. Bayaaaaaa pahalıydı Hyperblink comfort relay gibi bi ismi vardı Vagcom çok farklı. Bizde sadece araca göre var olan ayarları değiştirebiliyorsunuz. Vagcom ve gerekli parçalar ile trendline araç highline hale gelebilir Bizde (Corolla)-Konfor sinyali 5-7 ye çıkarabilirsiniz-Klimada Autoya basınca A/C açılmaması ayarlanabilir-Far sensörü hassasiyeti artırılabilir-bagaj kapağı düğmeye basılı tutulurken açılıyordu. Ben 2 kere basmaya ayarladım-follow me 30 saniye iken 1 dk ya çıkarttım
http://www.comfortableindicators.pl/Kaan burada normal roleyi yapmış acaba nu konuda bilgin var mi[emoji51]
Normal roleye ekleme oluyor her şekilde//www.youtube.com/watch?v=4Biq7MUVlhULPDK sitesinde sormuştuk biz
Kaan corolla rölesi den alsak uymaz mi acaba
Corollada sinyal rolesi yok ki. Ben zaten led takarken bulamadığım için direnç koydum. Araçta yok malesef farklı bişi var ama ne tam bilmiyorum