0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kaskom var ama tavada herhangi bir göçük ezik yok sadece direkte var bide hukuki süreç derken kastetiğinz mahkeme sanırsam o da duyduğum kadarıyla en az 3 ay sürer diyorlar.
kime sorsam bu aracın en sert yerlerinden biri buraya vakum olmaz diyorlar sizin görüsünz nedir?? bide lokal boya lazım heralde
Tapatalk ile bulundugunuz ili goremedim ama forum uyelerinden ilke daha once istanbulda bi yerde yaptirmisti galiba yanis hatirlamiyorsam. Konuyu gorurse yer adi verebilir. Hukuki surec derken maliniza zarar verilmis ve deger kaybi yasanacak. Savciliktan sikayet edebilirsiniz. Sure onemli degil bence ama otoparktan cikarken araci hasarli sekilde aldiginizi belirtir bi tutanak yaptirsaydiniz.
Vakum değil zatdn orayı çektirecek yani lehim makinasına benzer daha büyüğü bir aletle küçük pınta kaynağı yapıp sonra kendine doğru çektirip düzeltiyorlar
Emin hocam sizin dediğiniz normal boyanacak yüzey için geçerli.
başıma daha önce böyle bi olay gelmedi o yüzden yapılacak işlemi biraz açıklarmısınz
Sonuçta orada boyanacak ben olsam bu sistemle çektirir local boyatırdım araçta siyah sorun olmaz diye düşünüyorum buda bir fikirdi
Emin hocam amaç boyatmadan orjinal haline getirtmek. Boyasız hasarlı bölgenin arkasından müdahale yaparak eski haline getiriyorlar.
Çok kritik bir nokta, boyatılırsa ileri de satarken büyük sorunlar ortaya çıkabilir.
peki aracımı boran oto da yaptırırsam kendi kaskomdan nasıl faydalanabilir öyle bir imkanım var mı?? not: kaskom toyotakasko