0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yan aynaların iç kısımda düğme var, basınca kapanıyor ve bence böyle çok güzel. Eğer kumandadan arabayı her kilitlediğimizde kapanırsa, sürekli o kapanıp açılacak. Bazen bakkal için bile duruyoruz 2 dakikalık da olsa. Bence gerek yok. Ama gene de siz bilirsiniz.
Advance modelde aynalar araç kitlendiğinde otomatik kapanıyor. Dugmeye filan basmaya gerek yok.
Benim araç da advance ama kapanmıyor
Garantiyi ekstra uzatan arkadaşlar yine belli periyotlar da mı gidip geliyorlar servise benim bulunduğum yerde en yakın yer 150 km servis ondan sordum yeni advance alan arkadaşlar her hangi bir sorun çıkardı mi araba acaba ?? Frenler den ses falan geliyor mu acaba
Aytaç Bey, gereğini yapıyorlardan kasıt balataların değişimi ise, maalesef bende işe yaramadı. Sizin bildiğiniz bir çözüm yolu varsa bildiriniz lütfen, en azından servisi biz yönlendirelim..
Benim araçta "pah kırma" yapmışlardı düzelmişti. Bazı arkadaşların kaliperlere varıncaya kadar değiştirmişlerdi.
Teşekkür ederim Aytaç Bey, umarım servisler bu "pah kırma" işleminden haberdardır. Birde geri manevralarda frene basınca vapur düdüğü gibi ses geliyor tekerleklerden, yine balatadan kaynaklı mıdır acaba?