0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar, bugün akşam üstü bir kaza yaptım ayrıntıları aktaracağım ancak öncelikle sizden ricam kapı değişimi gerekir mi yoksa doğrultma vs. ile halledilir mi fikir verirseniz sevinirim
Düzeltilip dalga dalga kalacağına ben değişmesi tarafındayım. Cebinizden yapcağınıza kaskoyu bozdurun bence kosko bozulacak ama arabaya yapacağınız masraf kadar kasko fiyatınızın artmayacağı düşüncesindeyim
Herkese cevaplari icin tesekkur ederim oncelikle generali kasko sirketim yarin izmir gaziemir alsancak oto ya goturucem daha sonrada sanayiye gidicem tam olarak fiyat ogrenmem icin filan , soyle bisey sormak istiyorum izmir gaziemir sanayide bildiginiz bu isin ustasi dediginiz kisiler varmi yada ayni sekilde izmirde kasko sirketi ile anlasmali ozel servis gibi onerdiginiz yer var mi ? Birde aracin bir kac yerinde rutus boyasi olacak sekilde olmasini istedigim boyalar var kaskoyu bozdurursam bunlarida yaptirmak istiyorum cok ufak bolumlerde sizce nasil olur ?
Geçmiş olsun . Allah beterinden saklasın . Bence serviste kaskodan yaptırın sonuçta kasko bugünler için var .