Gönderen Konu: yaris 2007 dizel motor yağı g  (Okunma sayısı 1550 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • necatialmaci@gmail.com
    • gmail
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 238000
  • Model Yılı: '07
  • 13 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
yaris 2007 dizel motor yağı g
« : Şubat 18, 2016, 21:55:44 »
     2007 1.4 dizel yaris yeni aldım 240 binde hangi yağ önerirsiniz kendim değiştirmek istiyorum yağ filtresini,aracı aldığım arkadaş yeni değiştirdiğini söyledi yani" iki yağ değişiminde bir filtre değiştiriyorum" dedi doğrumu?yoksa her seferinde değişmesi gerekirmi mazot filtresi ve hava filtresinide değiştirmek istiyorum mazot filtresi nasıl değişir bu konularda dikkat etmem gereken konular nelerdir bilgi verirseniz memnun olurum tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım
bizim içimizden geçeni bilen rabbimiz cc buradan yapmış olduğumuz güzel doğru yada yanlış beyanlarımızı bilmemesi mümkünmü? takip ediliyor kayda alınıyoruz....öbür tarafta kullanılmak üzere

Toyota Club Türkiye

yaris 2007 dizel motor yağı g
« : Şubat 18, 2016, 21:55:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Ynt: yaris 2007 dizel motor yağı g
« Yanıtla #1 : Şubat 18, 2016, 22:10:29 »
     2007 1.4 dizel yaris yeni aldım 240 binde hangi yağ önerirsiniz kendim değiştirmek istiyorum yağ filtresini,aracı aldığım arkadaş yeni değiştirdiğini söyledi yani" iki yağ değişiminde bir filtre değiştiriyorum" dedi doğrumu?yoksa her seferinde değişmesi gerekirmi mazot filtresi ve hava filtresinide değiştirmek istiyorum mazot filtresi nasıl değişir bu konularda dikkat etmem gereken konular nelerdir bilgi verirseniz memnun olurum tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım
Aracınıza tam sentetik yağ kullanın.mobil esp formula 1 5x30 benim favorim yakıt filtrnizi 2 bakım aralıkla hava filtrenizi her bakımda polen filtrenizide her bakımda değiştirmenizi öneririm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Ynt: yaris 2007 dizel motor yağı g
« Yanıtla #2 : Şubat 18, 2016, 22:13:25 »
Mazot filtresini 2 adet somun tutuyor giriş çıkış hortumlarını karıştırmazsan çok basit  baştan işaretlersen çok kolay olur yağ filtresi biraz zorlayabilir faxla sıkı oluyor genelde yeni takacağın yağ filtresinin contasına parmağınla yağ sürmeyi unutma