Gönderen Konu: karadeniz turu yapmak istiyorum...  (Okunma sayısı 1734 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • only TOYOTA only COROLLA
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
karadeniz turu yapmak istiyorum...
« : Ocak 15, 2009, 01:39:50 »
2009 yaz tatilinde karadeniz turu yapmayı planlıyorum...acaba bi turla mı gelsek ? yoksa karadenizi şehir şehir biz mi gezsek...yaylaları...ormanları...

ne dersiniz...danışayım dedim...

:-\ :-\
toyota toyota toyota  only toyota

Toyota Club Türkiye

karadeniz turu yapmak istiyorum...
« : Ocak 15, 2009, 01:39:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: karadeniz turu yapmak istiyorum...
« Yanıtla #1 : Ocak 15, 2009, 13:20:46 »
abi araştirdigim kadari ile en uzun tur 15 gün civari... ama tatiliniz ve maddi imkanınız varsa kendi aracınızla ailenize yaptıgınız geniş bir karadeniz turu ömrü bir kenara bırakın ahirete gidicek bir hatıra olur :) turlar sizin begendiginiz yerde fazla kalmaz sonucta planlı... bizde tur düzenliyorduk cunku iş geregi iki türlüde gezdigim için tabiki şahsi aracınızla daha harika olur... hem aracta 4kişi oldugunuzu düşünürsek kişi başi masraf şahsi aracta uygun olur e tabi o yolu birde TOYOTA ile gitmek var :) şimdiden iyi eglenceler size :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 15, 2009, 14:15:47 »
İlk defa gidiyorsanız turla gitmenizi tavsiye ederim. Tecrübelerinize göre dah sonra kendi aracınızla daha rahat gezebilirsiniz.
Folgsamkeit macht frei...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ocak 15, 2009, 14:36:15 »
     Biz varken tura ne gerek var? Gel kardeşim biz gezdiririz seni. İşlerimiz yoğun hiç değil gideceğin yerleri bi liste yaparım yer ayarlamaya çalışırım, gider gelirsin rahat rahat. Ne turu ya. Gidipde sümelanın tarihinimi dinleyecen, yoksa manzarasında oturup mangalını yakıp keyifmi yapacan. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 15, 2009, 14:59:43 »
Bence iyi bir turla gitmek en guzeli.  sumela'ya mangala gidecekseniz zaten diyecek lafım yok.

Ama karadenizin tarihini, laz imparatorlugunu ogrenmek istiyorsanız iyi bir tur tavsiye ederim.
ets, setur gibi turlardan uzak durun ama, onlar alışveriş yapılacak dukkandan baska bir yere gitmiyorlar.
1-2 tane ozel tur firması var    8-12 kisilik luks minibuslerle karadenizi gezdiriyorlar. ben doğu karadeniz turuna katıldım, cok basarılıydı.  sınırdaki camili koyunden , karagöl'e  , yayla evlerinden , ayder'e  fındıklı koyunden sarp sınır kapısına , sumela'dan konaklar mahallesine bir suru yeri gezdik . Acayip memnun kaldım
Ama fiyatı ets gibi turlardan 100-200ytl daha pahalı. Lakin hersey dahil bu turda cebinizden  3 ogun dısındaki harcamaları yapıyorsunuz sadece,  arada cips su vs isterseniz anca onun parası cıkıyor.
benim gittiğim tur buydu;  lakin başka 1-2 firma daha var boyle su an hatırlayamıyorum
http://www.tamzaratur.com/pageTurDetayMenu.asp?TurDetay=82&Kategori=1

Bir de karagöl kesinlikle görülmesi gereken bir doğa harikası.  Uzungöl ne kadar iğrençleştiyse karagöl aksine dünyanın en güzel mekanlarından biri durumunda.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • only TOYOTA only COROLLA
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #5 : Ocak 22, 2009, 20:02:05 »
çok teşekkür ederim...aydınlandım...
toyota toyota toyota  only toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #6 : Ocak 22, 2009, 22:32:31 »
Bende 3 sene önce 6 günlük kısa bir gezi yaptım araçla süperdi..Eğer ekonomi sizi zorlamayacaksa ve uzun yolda araç kullanmak rahatsız  etmeyecekse bence araç en iyisi..
Toyota Corolla 2007 1.6 comfort