0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lamba arıza ışığınında standart olması gerek. Trafikte bir sürü lambasının yanmadığından habersiz insanlar var.
Kesinlikle her araçta olması gereken bir özellik. Bu hangi araç?
Kısa far belirtmesi Premium pakette var sadece Ayrıca gündüzleride göstergede ışıklandırma var. Diğer paketlerde yok diye biliyorum
Bu da toyota değil herhalde:) ya da corolla değil...
Toyota 1.6 Premium Multidrive S. Bizim aracımız
Murat abi yurtdışındaki göstergeler nasıl bir görsen Aracımız premium olmasaydı, ebay'dan USA corolla göstergesi getirir takardım Ruslar ne işler yapıyorlar bir görseniz
Ne diyeyim bilemedimki Türkler her türlü çözüm bulur düşünceleri olabilir. 20 yıl önce üretilen traktörde o özellik var. Geçen yıl aldığımız traktörde ışık mevcut stop edince? farlar açıkken ve el freni çekili olmaz ise ayrı ayrı sesli uyarı veriyor trafikte otomobilden daha az yer almasına karşın. Yakında teyp ve paspasları opsiyonel sunarlarsa şaşırmam.
Premium ile bir alt modeli advance arasına bu kadar uçurum koymaları da ayrı bir şey...
@Kaan Kara (29002) , Lİfe, Touch, Active veya Advance modellerinde gösterge değişikliği oluyor mu? Benim en çok takıldığım şey, devir saatinin küçüklüğü, yani hız göstergesinin de aynı ebatta olduğu bir gösterge grubuyla değişim söz konusu mu?
Verdikleri halıflex paspası kullanan var mı?