0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kolay gelsin. Bende malzeme toparlıyorum havalar ısınınca başlarım ama merak ediyorum bütün o döşemelerden sonra pedallar nasıl olacak, debriyaj ve fren için yeterli boşluk olacak mı? Ve taban halısı şeklini kaybedecek mi?
Evet arkadaşlar ses yalitiminda sona gelmek üzereyim. Bugün bituself ve ziftli keçe döşeme işleri bitti. Yarın ses izolasyon süngeri ve taban halisini sericem sonrasindada ince işçilik Mesaj Birleştirildi: Şubat 14, 2016, 22:22:54
el freninin altına dikkat edin. tam inmesi gerekiyor. gaz pedalı sorun çıkartmaz ama debriyaj ayarı yaptırabilirsiniz. sigorta kutusuna keçe gelmemesine özen gösterin. bagaj ve benzin kapağını açan tuşların altından keçeyi kesip alın. kol dayamanın vida yerlerini açmalısınız , konsolun sağ sol 2 vida yeride açık kalmalı.arka koltuk menteşelerine dikkat ediniz. orta konsol altındaki havalandırma ızgaralarına dikkat ediniz. keçenin vidaya çabuk sardığını unutmayın. döşemelerde mutlaka bir miktar potluk oluşacaktır. özellikle arka şaft tünelinin üstüne bir şeyler ayarlamanızı tavsiye ederim. döşemenin siyah vida gibi sabitleyici parçaları yerine zor oturur. pedal yakınlarındaki ve ön alt trimlerdeki vida yerlerinin kenarına dikkat etmelisiniz. aracın su aldığı yerlerde keçe kullanmayın. terleme yapan yerlerde keçeyi metale yapışık koymayın. umarım yol sesinden kurtulursunuz. zaten sessiz bir arabanız vardı , artık yüksek hızda bile rahatsız etmeyecektir. çukurlardaki tok seslerde cabası
Terik ederim. Çok faydalı bir çalışma olmuş. inşallah sesi de keser ve emeklerinize değer. ben de bagaja ve davlumbazlara uygulamak istiyorum. maljemeleri nerelerden temin ettiğinizi yazar mısınız? özellikle jiftli keçeyi
Araç şuan tok ses aliyor. Camurluklardan gelen aşırı ses var. On camurluk davlumbazlarini yenisi ile degistirip putur ve bituself uygulamasi yapacağım. Suan için gayet başarılı bir ses yalitimi oldu ama kapilara ve camurluklara bir uygulama yapmadığım için beni tatmin etmedi.
Anıl bey sizin tavsiyeniz nedir ? Bu aşamadan sonra başka neler yapilmali ?
Merhaba. Elimde bitüself ve pütür siprey var. Arabanın çamurluğuna önce bitüselfi yapıştırıp sonra üstüne sprey sıksam nasıl olur. Bitüselfi yapıştırırsam çamurluk içindeki vidalar altında kalacaktır diye endişe ediyorum. Onların kapanması sorun yaratır mıE6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi