0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mazda 2 ile baya benzeşiyorlar türkiyeye geleceğini sanmam zaten yaris yeni donanım modelleri eklemiş style-x adında ve cool modeli kaldırılmış sanırım
Bu kasayı Türkiye ye getirene kadar distribütör ilk önce dizel yaris getirsin ayrıca fiyatlar rekabetçi olsun alj kocaman bir sıfır sıfır.
Bildiğim kadarıyla Yaris, Aqua gibi isimlerle ve farklı dizaynlarla çeşitli ülkelerde satılıyorlar. Hatta bu sedan modeli Canada pazarında satılıyor. Toyota, Avrupa satış listelerinde de 1.4 dizel üniteleri Yaris'den kaldırmaya başlamış, hatta Auris'de 1.4 dizel yerine BMW'nun 1.6 ünitelerini kullanmaya başlamış. Sanki dizel yerine hibritlere önem vermek istiyorlar, bilemiyorum...Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. (ALJ) için siz insaflı düşünmüşsünüz bana göre. Sıfırı birin sağına veya soluna koysanız bir değer ifade ediyor. Ben kendilerine 'e' etkisiz eleman diyorum. Neden mi? Battı denilen Yunanistan'da bile uzunca bir süredir Toyota modellerinde sunulan 'Toyota Safety Sense' adı verilen güvenlik donanımı neden Türkiye'de yok diye kendileri ile iletişime geçtiğinde tahmin edileceği üzere saçma sapan bahanelerle geri dönüş yaptılar. Donanımın kısaca özellikleri; otomatik frenleme, şerit takip uyarısı, trafik işareti algılama ve otomatik uzun-kısa far asistanıdır. Bu sistemler gün gelir insanın canını, malını kurtarır öyle değil mi? Evet öyle çünkü diğer otomobil firmaları bu gibi sistemleri çoktandır sunuyorlar.