0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Düzenli olarak yakıtınıza her 5.000km'de bir enjektör temizleyici koyun, enjektörleriniz ve motorunuzun tüm yakıt sistemi komple ilk günki gibi kalsın.
Würt marka enjektör temizleyiciyi önerir misiniz Tekin Bey?
STP Injector Cleaner bu ürünün standlarını ben yapıyorum burda görünce cok şaşırdım
Tekin bey 10 tl ye STP yok galiba
Kayıncım Almanyada yaşıyor onunla konuştum dün akşam. araba işleriyle uğraşır oda bana Liqui Moly diye bir marka söyledi ben Würth'ü sordum esas yağ markası Liqui moly hem yağ hemde bu tür ürünlerde tercih edilebilir, würth daha çok malzeme üreticisi dedi. Tekin bey ne düşünürsüz?
Asagida girselini paylastigim enjektor temizleyiciden aldim.henuz deneme sansim olmadi ama kullananlar genelde memnun.bende deneyimlerimi paylasirim sizlerle.
enjektör değerleri 1.5mm küp ve üstünde ise ki sizde 2-2.9 arasında o enjektörler ayarlanmalıdır.0445 110 227 kodlu enjektörün üst şim valf ayarı 40 olarak ayarlanmalıdır.zaen otomatikman yerine gelecektir ayar...Mesaj Birleştirildi: Şubat 15, 2016, 21:24:09tanıdığınız enjektörcü yok ise anadolu yakasında iseniz tavsiye edebileceğim bosch sistem uzmanı arkadaşımız var.konuda uzmandır.