0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arabam orjinal kazasız boyasız bir araba olmasına rağmen dikkatimi çeken şey sol çamurluk ile kaput ayrımındaki çizginin sol çamurluk ile kaput arasındakine göre biraz daha fazla olması.Bu normal bir şeymidir yoksa farklı bir şey söz konusu olabilir mi
Resim paylaşır iseniz daha iyi yardımcı oluruz .Fakat çok milimetrik bir fark varsa olabilir ama bariz bir fark varsa . Farklı bir durum söz konusu olabilir
Ben aurisimden bu yüzden soğuyup iyi fiyat verilince de daha orjinalini almak uzere satmıştim...bende de çamurluklar ve kaputta orantisizlik vardı,gerçi 2 çamurluk ve on tampon sökülüp boyanmıştı,fabrika çıkışı bile bu tur hatalar olabiliyor demek çok takilmamakta lazım...
Ufak tampon dokunuşları bile kaput çamurluk ayarsızlıklarına yol açabilir. İyi bir kaportacı bunu ayarlayabilir.
Valla bende fotoğraflardan açıklığı zor farkettim.Ama onun ayarini serviste veya iyi bir kaporta ustasi yapar.Bu aracin kazali veya boyali olmasi demek degildir
Aynısı bendede var sıkıntı edilecek birşey yok
bende de e160 corolla var aynı sorun bende de var
sizde nasıl bir drurum yani fabrika çıkışlı bu şekildemi yoksa bir darbe boya vs olduktan sonramıMesaj Birleştirildi: Şubat 10, 2016, 14:08:06bugun toyotada çalışan suan farklı bir iş yapan arkadaşımla görüştüm arabayı gösterdim arabanın orjinal olduğunu fakat bazen fabrika çıkışlıda olsa bu tip durumlar olabileceği ve düzeltilebileceğini söyledi.Ama dediği şu oldu ben bunu düzeltirim ama bu sefer somunlara tornavida değeceği için satarken oynanmış vs derler dedi banada mantıklı geldi ve hiç elletmeden bineceğim zaten görselliği bozan bir durumda söz konusu değil bu