0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ağır kusur tekrardan tanımlanmalı, ağır kusur diyorlar kimsenin bildiği yok. Expere bırakılmamalı bu ağır kusur olayı. Ağır kusur tam anlamıyla ifade edilirse trafik daha düzene girer diye düşünüyorum. Kırmızı ışık ters şeritten yol kısaltma. Şu an Erzurumdayım yollar o kadar karlı ki.ihtimal vermediğiz yoldan birisi tersten geliyor. Arabayı durdurmak ayrı bir dert, tersten gelene çarpmamak içten bile değil. Tanımlanırsa biraz düzene girer.Şayet 1bin lira sigorta ödediğimden beri trafikte kendime çekidüzen verdim. Özellikle hız limitleri uyuyor ve sakin kullanıyorum. Sıkıntı herkesin faiş fiyattan nasibini alması.Sigorta şirketleri bunları yine fırsata çevirmemeli. Önüne geleni ağır kusurlu ilan edilirler.
Barış bey geçen hafta Erzurum'a geldim.4 gün kaldım.Yol-iş sendikasının misafirhanesine gitmek için şehir içinde 15 tur attım Yolu bilmiyorum ve her sorduğum kişi farklı bir tarif yaptı.Google amcanın yol tarifide ayrı bir faciaydı.Ters şeride mi girmedim,telaştan kırmızı ışıktan mı geçmedim Ama inanın suç benim değildi.Erzurum büyük şehir ve kafalarına göre kurallar koymuşlar.Bir yabancının orda araba sürmesi çok büyük bir marifet Allah size de büyük kolaylık versin.GPS bile çözemedi