Gönderen Konu: jvc avx 900  (Okunma sayısı 2221 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
jvc avx 900
« : Şubat 06, 2016, 11:59:06 »
arkadaşlar bir soprum olacak, bir tanıdığımla 2010 corollama multimedia taktıracağım diye konusuyordum ve yaza ankara sasmaz sanayide taktırırdım diye konusurlen avec vs markaları gösteriyordum bi yandan da , bana bunlara o parayı verene kadar daha dolu bı multimedya alsana dedi, ben merak edip sordum

kendi aracı vardı yaklaşık 1 yıl kadar önce sattı, onda multimedya vardı ve tahminen 2004 focus du aracı, bana dedi ki bende zamanında baktım baska modelleri bana bi arkadaş önerdi diye konuda belirttiğim jvc avx 900 modelini aldım, montaj vs kendim yaptım bir gün yoldayım kırşehirde araçla memlekete gidiyorum, radyo açık, birden radyo kapandı ekranda " trafic control 5km " diye yazdı anlamadım sasırdım gaz kestım aractan , bi süre uyarı yaptı sonra radyoya döndü, az daha gittim yine uyarı " traffic control 3km " ben tabi yavaşladım dedi, biraz daha gittim " trafic control 1km " diye bi uyarı daha baktım ilerde radar aracı yatmış bekliyo

ilk orada fark ettim ki cihaz radar sinyali de alıp uyarı veriyor, sattığın adama söledin mi dedim yok dedi, şimdi büyükşehirde yaşamıyorumm haliyle bilgisi olan kişiye ulaşma şansım çok olmaz bende buradan sorayım dedim jvc avx 900 model double dın denen multımedyadan kullanan varmı

cidden bu tarz radar sınyalını tespit eden cıhazlar varmı? cıhazın fıyatı 2300 lira cıvarında , ozellik açıklamasında bu tarz bır ıbare göremedim, kullanan bilgisi olan varmı bu cihaz hakkında ?
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)

Toyota Club Türkiye

jvc avx 900
« : Şubat 06, 2016, 11:59:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Ynt: jvc avx 900
« Yanıtla #1 : Şubat 06, 2016, 14:36:53 »
arkadaşlar bir soprum olacak, bir tanıdığımla 2010 corollama multimedia taktıracağım diye konusuyordum ve yaza ankara sasmaz sanayide taktırırdım diye konusurlen avec vs markaları gösteriyordum bi yandan da , bana bunlara o parayı verene kadar daha dolu bı multimedya alsana dedi, ben merak edip sordum

kendi aracı vardı yaklaşık 1 yıl kadar önce sattı, onda multimedya vardı ve tahminen 2004 focus du aracı, bana dedi ki bende zamanında baktım baska modelleri bana bi arkadaş önerdi diye konuda belirttiğim jvc avx 900 modelini aldım, montaj vs kendim yaptım bir gün yoldayım kırşehirde araçla memlekete gidiyorum, radyo açık, birden radyo kapandı ekranda " trafic control 5km " diye yazdı anlamadım sasırdım gaz kestım aractan , bi süre uyarı yaptı sonra radyoya döndü, az daha gittim yine uyarı " traffic control 3km " ben tabi yavaşladım dedi, biraz daha gittim " trafic control 1km " diye bi uyarı daha baktım ilerde radar aracı yatmış bekliyo

ilk orada fark ettim ki cihaz radar sinyali de alıp uyarı veriyor, sattığın adama söledin mi dedim yok dedi, şimdi büyükşehirde yaşamıyorumm haliyle bilgisi olan kişiye ulaşma şansım çok olmaz bende buradan sorayım dedim jvc avx 900 model double dın denen multımedyadan kullanan varmı

cidden bu tarz radar sınyalını tespit eden cıhazlar varmı? cıhazın fıyatı 2300 lira cıvarında , ozellik açıklamasında bu tarz bır ıbare göremedim, kullanan bilgisi olan varmı bu cihaz hakkında ?
Bu cihazda varmı bilmiyorum eski pioner teypler bu özellikle satılıyordu fakat tespiti durumunda sonuöları çok ağır olabilir trafikte bu sinyali kontrol eden sistem var dikkatli olun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Şubat 06, 2016, 15:23:12 »
Bu cihazda varmı bilmiyorum eski pioner teypler bu özellikle satılıyordu fakat tespiti durumunda sonuöları çok ağır olabilir trafikte bu sinyali kontrol eden sistem var dikkatli olun

neti kurcaladım , kimi yorumlar buldum pioneer in eskiden bu tarz özelliği olduğu ama aslında gerçek anlamda olmadığı, kayıtlı noktalşarı uyardığı yönünde, ama bu şekilde daha önce görmemiştim, ayrıca netice itibariyle ülkede yasal olarak satılan bir cihaz bu , multimedya cihaz en nihayetinde sıkıntı olacağını sanmıyorum, ilave radar tespit cihazı değil

velhasıl kelam kullanan arkadaş varsa yorum alabilirmiyim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 06, 2016, 16:00:43 »
neti kurcaladım , kimi yorumlar buldum pioneer in eskiden bu tarz özelliği olduğu ama aslında gerçek anlamda olmadığı, kayıtlı noktalşarı uyardığı yönünde, ama bu şekilde daha önce görmemiştim, ayrıca netice itibariyle ülkede yasal olarak satılan bir cihaz bu , multimedya cihaz en nihayetinde sıkıntı olacağını sanmıyorum, ilave radar tespit cihazı değil

velhasıl kelam kullanan arkadaş varsa yorum alabilirmiyim
Ülkede yasal olarak satılıpta gerçekte yasak olan bir ton ürün var.
Tabiki son kullanıcı olarak sizin seçiminiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 06, 2016, 20:23:54 »
Bencede navigasyon falan aciksa oradan kayitli  yerleri göstermiş olabilir.Jvc gibi bir firmanin böyle kanunsuz kaçak işler için ürün yapacagini tahmin etmiyorum
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Şubat 07, 2016, 10:55:35 »
Bencede navigasyon falan aciksa oradan kayitli  yerleri göstermiş olabilir.Jvc gibi bir firmanin böyle kanunsuz kaçak işler için ürün yapacagini tahmin etmiyorum
pioneer hakkında zamanında  bu sekılde ozellıgı vardıye  satısı yapılmıs ama kayıtlı yerleri gosteıyormus, benım görüştüğüm kişi 2007 de uzun yola cıkmadan önce teybi takmıs, kırşehirden gecerken düz olmayan bır yolda sabıt radar değil radar aracını algılamıs uyarı vermıs, 2007 den berı ben radar yemedım dedı, bende nette baktım ama yorum göremedim,yoksa adam nokta marka model verdi, hatta aldığı yer bu ürünün ikinci elinin cogu calıntıdır,dikkat et demiş, istanbulda sorduracağım bilgisi olan varmı nedir nedeğildir diye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 07, 2016, 23:40:18 »
eskı radar cıhazlarını tespıt etmek kolaydı. sımdıkılerın yenı araclardakı radar cıhazlarının frekansları cok degısık o yuzden bence zor bulur. anca sabıt yerlerde vs. gıbı belkı bı uyarı verır. ama frekans yakalama ısı cok zor.  bı ara sehır efsanesı vardı aynaya cd asınca radara yakalanmıyormus dıye :D herkes aynaya cd asmıs gezıyor :D
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 08, 2016, 15:13:25 »
O degilde alibaba da rusya ya yönelik bu radar tespit cihazlari vsr belirli frekans araligindaki cihaz olursa ötüyor herhalde.Acaba turkiyede işe yararmi bu cihaz türkiye de ki radar cihazlari rusya ile benzer frekans dami calisiyor.Fiyatlarıda 30 40 dolar.
Bir ara bir arkadas bu cihazlardan satiyordu ama o biraz daha profosyonel aracin önüne falan montaj yapiliyordu
2011 d4d Corolla