0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bir soprum olacak, bir tanıdığımla 2010 corollama multimedia taktıracağım diye konusuyordum ve yaza ankara sasmaz sanayide taktırırdım diye konusurlen avec vs markaları gösteriyordum bi yandan da , bana bunlara o parayı verene kadar daha dolu bı multimedya alsana dedi, ben merak edip sordumkendi aracı vardı yaklaşık 1 yıl kadar önce sattı, onda multimedya vardı ve tahminen 2004 focus du aracı, bana dedi ki bende zamanında baktım baska modelleri bana bi arkadaş önerdi diye konuda belirttiğim jvc avx 900 modelini aldım, montaj vs kendim yaptım bir gün yoldayım kırşehirde araçla memlekete gidiyorum, radyo açık, birden radyo kapandı ekranda " trafic control 5km " diye yazdı anlamadım sasırdım gaz kestım aractan , bi süre uyarı yaptı sonra radyoya döndü, az daha gittim yine uyarı " traffic control 3km " ben tabi yavaşladım dedi, biraz daha gittim " trafic control 1km " diye bi uyarı daha baktım ilerde radar aracı yatmış bekliyoilk orada fark ettim ki cihaz radar sinyali de alıp uyarı veriyor, sattığın adama söledin mi dedim yok dedi, şimdi büyükşehirde yaşamıyorumm haliyle bilgisi olan kişiye ulaşma şansım çok olmaz bende buradan sorayım dedim jvc avx 900 model double dın denen multımedyadan kullanan varmıcidden bu tarz radar sınyalını tespit eden cıhazlar varmı? cıhazın fıyatı 2300 lira cıvarında , ozellik açıklamasında bu tarz bır ıbare göremedim, kullanan bilgisi olan varmı bu cihaz hakkında ?
Bu cihazda varmı bilmiyorum eski pioner teypler bu özellikle satılıyordu fakat tespiti durumunda sonuöları çok ağır olabilir trafikte bu sinyali kontrol eden sistem var dikkatli olun
neti kurcaladım , kimi yorumlar buldum pioneer in eskiden bu tarz özelliği olduğu ama aslında gerçek anlamda olmadığı, kayıtlı noktalşarı uyardığı yönünde, ama bu şekilde daha önce görmemiştim, ayrıca netice itibariyle ülkede yasal olarak satılan bir cihaz bu , multimedya cihaz en nihayetinde sıkıntı olacağını sanmıyorum, ilave radar tespit cihazı değil velhasıl kelam kullanan arkadaş varsa yorum alabilirmiyim
Bencede navigasyon falan aciksa oradan kayitli yerleri göstermiş olabilir.Jvc gibi bir firmanin böyle kanunsuz kaçak işler için ürün yapacagini tahmin etmiyorum