Gönderen Konu: Auris 1.33 Life (2013 ve sonrası)  (Okunma sayısı 1304 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 73000
  • Model Yılı: '13
  • 69 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Auris 1.33 Life (2013 ve sonrası)
« : Şubat 05, 2016, 16:52:18 »
Merhaba arkadaşlar. 1.33 le ilgili pek çok başlık ve konu var. Auris ve Corolla'nın benzer noktaları olsa da farkları daha çok. Aradığımızı bulmakta zorlanıyoruz.
Yeni kasa1.33 Aurisi olan arkadaşlar arabalarıyla ilgili deneyimlerini, yaptıkları değişiklikleri, aldıkları aksesuarları bir başlık altında paylaşsa çok güzel olmaz mı?

Mesaj Birleştirildi: Şubat 05, 2016, 17:53:44
Merhaba arkadaşlar. 1.33 le ilgili pek çok başlık ve konu var. Auris ve Corolla'nın benzer noktaları olsa da farkları daha çok. Aradığımızı bulmakta zorlanıyoruz.
Yeni kasa1.33 Aurisi olan arkadaşlar arabalarıyla ilgili deneyimlerini, yaptıkları değişiklikleri, aldıkları aksesuarları bir başlık altında paylaşsa çok güzel olmaz mı?
İlk yaptığım değişiklik hız sabitleyici takmak oldu. Çalıştığını ve gösterge ışıklarının yandığını söylemekten mutluluk duyuyorum.

Mesaj Birleştirildi: Şubat 05, 2016, 18:22:23
Hız sabitleme kolu yaklaşık 15 gündür torpidoda duruyordu. Birkaç kez airbagi çıkarmayı denedim ama beceremedim. Bugün özel servise gittim. Beni oto elektrikçiye yönlendirdi. Bu kolu bu arabaya takmak istiyorum halledebilir misiniz dedim. Adam şöyle bir baktı. Direksiyonu delmek gerekecek dedi. Zor da olsa direksiyonda zaten yerinin olduğuna ikna edebildim.  :kötü: Ne zaman takarsınız dedim iki üç saat sürer zamanınız var mı dediler  :blink:  Arkama bakmadan kaçtım   :DUR:

İş başa düştü deyip kendim takayım dedim. Forumda arkadaşlar çok güzel anlatmış, onların önerileriyle işi halledebildim. Tecrübelerimi paylaşıp takmak isteyenlere yardımcı olayım dedim.
En zor kısım airbagi sökmek oldu. (zaten başka da işlem yapmak gerekmiyor.)Akünün eksi kutbunu söktüm (sökmesek de olur ama acemi olunca korna ötüp duruyor)
airbagte vida yok. üç tırnakla tutturulmuş. Alttaki tırak kolayca çıkartılabiliyor. Yandakiler yayla desteklenmiş çıkartmak zor oluyor. Tornavida dik şekilde sokulmalı. yay farklı biraz.

yayla ilgili çektiğim video: https://www.youtube.com/watch?v=DdUCfXELX3U

deneme videosu: https://www.youtube.com/watch?v=MBxvru_jwSI

İnşallah işinize yarar.
1.33 Auris Life 2013

Toyota Club Türkiye

Auris 1.33 Life (2013 ve sonrası)
« : Şubat 05, 2016, 16:52:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 69 kere teşekkür etti
Ynt: Auris 1.33 Life (2013 ve sonrası)
« Yanıtla #1 : Şubat 05, 2016, 18:29:11 »
Yine forumdaki arkadaşlardan aldığım fikir hayat buldu. Maliyet 5tl
1.33 Auris Life 2013

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 05, 2016, 18:59:59 »
ledleri sizin görmeyeceğiniz şekilde yapıştırmanız-takmanız daha iyi olur, gözünüzü almaz. bende aynını yaptım ama bagaj üstü kartonunun tutunduğu yerin altına bagajı aydınlatacak şekilde yapıştırdım. açılınca gözünüzü almıyor yani.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 69 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 05, 2016, 19:11:59 »
ledleri sizin görmeyeceğiniz şekilde yapıştırmanız-takmanız daha iyi olur, gözünüzü almaz. bende aynını yaptım ama bagaj üstü kartonunun tutunduğu yerin altına bagajı aydınlatacak şekilde yapıştırdım. açılınca gözünüzü almıyor yani.

ledler yapışmadı zaten. siz nasıl yapıştırdınız
1.33 Auris Life 2013

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 69 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mayıs 06, 2016, 09:25:25 »
Bagaja bitüself yaptım. Arkadan gelen yol sesi ve mıcırların çıkardığı ses azaldı.
1.33 Auris Life 2013