Hava yastığının değişiminden sonra küllük ve torpido ışıklarının yanmadığını daha yeni farkettim.Sağına soluna baktım,ampulleri birbiri ile değiştirdim ama yok
yanmıyor.Bunların ayrı sigortası oluyor mu veya sorun ne olabilir.Çok önemli değil ama yinede neden yanmıyor diyorum.
Kabin içindeki sigorta kutusundadır. Patlamıştır abi. Ya torpido tarafında olur ya da direksiyon kolonunun solundaki bir yerde. Eğer bakarsan iç aydınlatma ile ilgili bir sigortadır, cigar, light vs.
Benimde küllük lambası ve arka çakmaklık çalışmıyor sigortası hangisi onu da bilmiyorum
Üzeirnde CIG 15 yazan sigortayı söktüm sildim geri taktım.Sonuç yine aynı.Sigortanın yedeğini nereden bulabilirim.Veya başka bir aynı sigortayı denemk
amaçlı taksam olur mu?
Üzeirnde CIG 15 yazan sigortayı söktüm sildim geri taktım.Sonuç yine aynı.Sigortanın yedeğini nereden bulabilirim.Veya başka bir aynı sigortayı denemk
amaçlı taksam olur mu?
abi bakacaaksın sigorta yanmış mı diye. ortadaki köprü kopuk olur yandıysa.
sigorta paneli ekteki gibi ise;
11 - 15A sol far
12 - 15A sağ far
28 - 15A ön sis lambası
34- 15 A cam silecek
bunlardan birini çıkartıp çakmak sigortasına takıp deneyin
Mesaj Birleştirildi: 04 Şub, 2016 14:37
Mesaj Birleştirildi: 04 Şub, 2016 14:51
Benimde küllük lambası ve arka çakmaklık çalışmıyor sigortası hangisi onu da bilmiyorum 
http://turkiye.toyota.com.tr/Files/KILAVUZ/AVENSIS/AVENSIS-OM20839T-01_05.pdf259/260/261 sayfalarda sigorta no ve kullanım yerleri var.
40 numara çakmal sigortası 15A (15 amperlik)
10 numara 15A korna, 30 ve 31 numara 15A lik kısa farlar.
sigorta atık mı anlayamadıysanız yukardakilerden birini deneyin.
sigorta paneli corollada direksiyon altında, sizin araçta nerede bilmiyorum
Mesaj Birleştirildi: 04 Şub, 2016 14:53
çakmak sigortalarını genelde şarj cihazları bozuyor.
Şimdi şöyle bir durum var. Araçta tepe lambası sigortayı yaktı. Yenisiyle değiştirdim çalıştı ama arkadaki çalışmadı sigortada sağlam. Sigortada bulunan CIG çakmaklığın ama arka çakmaklık için ayrı mı orasını bilmiyorum.
Şimdi şöyle bir durum var. Araçta tepe lambası sigortayı yaktı. Yenisiyle değiştirdim çalıştı ama arkadaki çalışmadı sigortada sağlam. Sigortada bulunan CIG çakmaklığın ama arka çakmaklık için ayrı mı orasını bilmiyorum.
45. nolu sigorta P/POINT 15 A: Güç çıkışı diyor, bu olmasın
Resim de 45. de başka birşey var
Teşekkür ederim akşama detaylı şekilde bakıcam. Bunları çıkartmıştım isimlerini fırsatım olmamıştı bakmaya.
Şu an küllük yanıyor ama torpido yanmıyor.Sigorta da kopuk yok Mutlu sağlammış kardeşim.
Mesaj Birleştirildi: 04 Şub, 2016 20:54
Şunları buldum işinize yarayabilir.Ekte E12 sigorta yer ve isimleri var.Ben bi tanede bu dokümandan ve yedek sigorta arabada da bulundurucam.