0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilgili topicde anlatımım var. fiyat atc serisi için 250 atr serisi için 350tl idi. gayet kaliteli gece yan ve dikiz aynalarından dışarıyı göremem diye korkuyordum ama problem yok. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=66587.msg970320#msg970320@Yasin Dursun (36934)
Teşekkürler. Tapatalk uygulamasıyla arama yaptım ama bulamadım cam filmiyle ilgili başlık. Umarım işçiliği de iyidir elemanın. Hayırlısı artık. Bir de film çekmek için yaz kış fark eder mi? Hava kabarcığı kalmadın diye?
@Yasin Dursun (36934) Llumar cam filmi iyidir, Llumar için 250 normal fiyat. Yaz-kış fark etmez yazın fiyatlar yükselir, eğer iyi bir iş çıkarılmışsa kalan hava kabarcıkları bir kaç güne gider. Bu arada cam filmi ile ilgili forumda birçok başlık mevcut.
Bu tapatalk uygulamasını tam çözemedim. Aradım ama bulamadım. Ayrıca galatasaray yard. antrenörü Tayfun Hut'la bir akrabalığınız var mı?
bence o kadar pahalı bi filme gerek yok sonuçta poşet. 1o-15 tlye bi rulo film alıp yaptırabilirsiniz.
cam filmi bende düşünüyorum ancak bi kaç yere sordum arka cam buz çözücülerinin film söküldüğü zaman çalışmayacağını söylediler.böyle bişey olur mu??
Sırf bu arka camdaki radyo anteni ve rezistansın kopması riski yüzünden yıllardır cam filmine temkinliyim, perde kullanıyorum hep.
Polis çevirmesi durumunda arka camdan da sökülmesini istiyor mu peki Aytaç abi?Bu arada perdeyle de uğraşmıyorum, aracı aldığımda sabitledim arka cama, hep orada takılı yaz kış