LPG kitimi değiştireceğim. Nette biraz araştırdım ama her kafadan bir ses. Ama en önemlisi bizim 1999 Corollaya hangisi daha sorunsuz. Bir de şu OBD muhabbeti var benim araca uyarmı bilmem ama fiyat performans yönünden düzgün bir kit tavsiyesi verebilirseniz iyi olur.
bende merak ediyorum 99 toyota ya atiker OBD kiti uyar mı ? net cevap alamadım
2000 öncesi araçlarda obd yok diye biliyorum. Obd yoksa haliyle obd li kit de olmaz. İyi bir ustada, yol ayarıyla atiker bile randıman verir, sıkıntı çıkarmaz. Ama usta kötüyse Prins bile sıkıntı çıkarır. Çok tavsiye edilen ustaya gidin.
doğru söylüyorsunuz mutlu bey, montaj çok önemli. minifast obd siz 900 lira gibi bir fiyat verilmişti.
şu an kullandığım kitte ciddi sorunlar yaşadım.(montajdan da kaynaklı olabilir.) o yüzden birazcık araştırıyorum.bir de ekonomik olsun diyorum taktıracağım kit.
doğru söylüyorsunuz mutlu bey, montaj çok önemli. minifast obd siz 900 lira gibi bir fiyat verilmişti.
şu an kullandığım kitte ciddi sorunlar yaşadım.(montajdan da kaynaklı olabilir.) o yüzden birazcık araştırıyorum.bir de ekonomik olsun diyorum taktıracağım kit.
hangi marka kit kullandınız?ne tür sorunlar olabiliyor? bende LPG taktırma arifesindeyim;bu motorlara LPG uyumludur deniyor ama ne kadar doğru bilemem??bende 1.6 EFI motorlu-otomatik corolla var..AKL Fİyat/performansı iyiymiş diye öğrendim..uygun fiyata verimli bi kitmiş..ama kime-nerde taktıracağız sorun o..
Minifast degil microfastti.yakin zamanda microfast atiker taktirdim,Cok memnunum.
Minifast degil microfastti.yakin zamanda microfast atiker taktirdim,Cok memnunum.
kaça mal oldu? taksitle 1200 lira falan yazıyor ama daha uygun fiyatlara takılabiliyor sanıyorum?
Tup haric 900 lira tuttu. 6 taksit