0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu araçlarda supap ayarı yok. supap sıkışması kanaatine nasıl vardınız.
motorcunun dedigi bunlarda sibob ayarı olur eline senteyi aldı öylesine bir sibobları kontrol etti iki yada üç aya varmaz sibobların sökülmesi taşlanması lazım dedi ilerde stop etme tekleme baslar dedi tabi bu motorcunun dedigi sibob ayarı olabilir ona bir sey demiyorum ama benzinde motor saat gibi çalıstıgını duyamazsın ama lpg bildigim kadarıyla tüm araclar da çalısma biraz sesli olur gittigi yere kadar gideriz araçta performans on mumara her motorcunun dedigini yapacak olsak. Ben sadece siz degerli arkadaslardan bilgi paylasım bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.
Tolga bey sabahları soguk havalarda tek marş hiç teklemez ama bir dk kadar titreme oluyor o da gayet normal diyorum sizin dediginiz gibi bir enjektör temizleyici depoya dökeyimmm birazda benzinde bıneyim araç yarı otomotik lpg önce benzinde çalısıyor gaza basınca lpg geciyor Mesaj Birleştirildi: Şubat 09, 2016, 23:40:32tolga bey profildeki e200 lerdede hep gözüm kalmıstır tavsiye ederseniz bide varsa temizi tavsiye edeceginiz alabilir tabiki gli yi aratmayaksa