Değerli arkadaşlar bundan 4-5 gün önce Ankara'da EDS kameralarının da bulunduğu Kızılay'a yakın bir kavşakta ne yazık ki yaya geçidi üzerinde kırmızıda yakalandım. Yaya çizgisine yaklaşırken en son 5-4-3 gördüm. Ancak önümdeki araç birden durunca ben de durmak zorunda kaldım, aynı araç 1-2 saniye içinde tekrar hareket ederek kavşağı geçerek uzaklaştı. Solumdaki araç aniden önüme kırarak hareket etmeme izin vermeden sağa dönüş yaptı. Bunlar olurken kavşakta bekleyen sol ve sağ yöndeki araçlara yeşil yanmış olduğundan hiçbir yere kımıldayamadım. 1 yaya vardı. Çokiyi biliyorum yaya şeridinde durduğumda ışık yeşildi. Ancak yukarıda anlattığım nedenlerden dolayı hareket edemedim. Cezanın maddi yükünden çok bir öğretmenin kırmızı ışık ihlali yapmış kaydı bana utanç verici. Araç içi kamera kaydım mevcut. Önümde aniden duran araçla önüme kıran aracı plakaları bile okunabiliyor. Henüz trafik ceza sorgulmasında bir ceza kaydı yok. Ceza gelirse Sulh Ceza Mahkemesine delillerle gidersem cezayı sildirme olanağım var mı? Herkese kazasız sürüşler dilerim. Cevap verecek arkadaşlar teşekkürü borç bilirim.