0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
siz ondan utanıp rahatsız oluyorsunuz.. ya Ferrari sahipleri ne yapsın, araç yolda giderken motor sesinden kaldırımlar vitrinler ciğerleri titriyor insanın ama korna çalınca akülü çocuk arabası gibi sesi var. korna sesini elektronik müdahale olmadan değiştirmek için uzun klakson borularıyla kısmen değişiyor diye biliyorum..
Selamın aleykümne demiş toyota "KORNA ÇALMA HUZURUMU ÇALMA" boşver muhterem öyle kalsın fazla ses iyi degildir birazda çevremizdekileri düşünelim.selametle
kona sesini değiştirmekle çok güzel bir işe el atmış olursunuz. 2005 corollamda da bahsettiğiniz gibi çok kötü bir ses vardı bir arkadaşın 2011 corollasını kullanınca benimkine şükrettim Dediğiniz gibi çok komik bir ses çıkıyor. Çift korna sesi alırsanız daha güzel olur diye düşünüyorum.
Yanıma kalın bi tane hella dit korna baglarsınız sesi hem biraz kalın olur hemde daha güzel ses çıkar.
yanına derken mevcut olanın mı tam anLayamadım
Benim 2012 model auris in kornasına normal basınca çalmıyor, çalması için bayağı bi abanmam gerekiyor, normal midir acaba?
normal degıl dıreksıyondakı baglantılar oksıtlenme yapmıs veya bı kopukluk temassızlık vs. var