0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sorun şu ki üzerindeki marka piyasada bir zamanlar BRCnin yan ürünü diye satılmış olan (yan ürünü falan değil) BRAVO marka var. Bu marka yedek parçalarını internetten bile bulamadım.
Ben de onu kastediyordum. Biraderin araçta değişmesi gerekenler Atikerle değişti. Kit farklı bir marka idi. Artık atiker oldu diyebiliriz.
Arkadaşlar bugün ilginç bir durumla karşılaştım. Bir aracı tam sollayacağım araç hızlandı hızlandı ama sonra hızı sabitlendi, yemedi resmen gazı. Neyse nedir ne değildir diye düşünürken hangi vitese takarsam takayım 3000 devirdi milim geçmiyor.Tabi bu durum LPG'de oluyordu, hemen benzine geçirdim aracı. Benzinde sorun yok... Aracı söndürdüm çalıştırdım sorun aynı.. !!Gittim Opet'ten gaz aldım 30 liralık (içinde ne kadar vardı bilmiyorum) araba düzeldi!! Aklım karıştı şimdi gaz azaldı diye mi yoksa gaz kalitesi mi? Yani daha da önemlisi ne alaka gaz ile? (( daha az sanayi için toyotacı olduk lakin çıkamaz oldum sanayiden iyice soğumaya başladım))
Regülatör ve beyin değişmişti. Zaten sizin LPG kiti için ağır işçilik gerektiren kısımlar aracınızda takılı. Sök-tak parça değişimi olması gerek. ---> Sizin sorununuz çözülmezse değişim sürecinde olabilirsiniz. Şimdi burada böyle konuştuk ama daha ucuza ve basit çözüm olacaksa önce onu uygulayın. * 2A mühendislikle görüştünüz mü?
Lpg den yapmış tir. Benim başıma da geldi. 3000 devirde kesiyor. Gazi bitirip başka bir yerden alınca düzeldi
O zaman lpg bitirmemeye bakın yoksa sollamaya geçerken arabanın yanında kalabilirsiniz. Sakıncalı durum. Geçmiş olsun.