Toplam Oy Verenler: 23
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar kısa süre önce telefonumu parçaladım. Şimdi yenisini alacam ama x peria z5 ve ı phone 6 arasında kaldım.Bu iki modeli kullananlar varmı siz hangisini tavsiye edersiniz.Şimdi ye kadar akıllı telefonlar da ıphone hariç başka bir şey kullanmadım iphone 3g den bu yana bir yandan diyorum 6 alıyım bir yandan da yeter artık başka birşey deneyim ?
Arkadaşlar kısa süre önce telefonumu parçaladım.
Telefonunuzu nasıl parçaladığınızı merak ettim. Sinirle duvara falan mı fırlattınız?
Farklı kulvardaki cihazlar.Ben 3 yıldır iPhone kullanıyorum iPhone tavsiye ederim
Tabi ki İPhone 6.Neden 128 gb düşünüyorsunuz?
Sony bulaşmayın derim lg g4 olabilir fp urunudur
Hayırdır Talat merak ettim ne yaşadığını?Lg konusunda da lg nin ek programlarından dolayı takılmaların yaşandığını okudum.
g3 mü z3 mü çok araştırdım alırken dedim adı üstünde sony bu kötü mal yapmaz. z3 karar kıldım yorumlara baktımkamera 21mp ama çok kalitesiz gece çekim berbat. optik sabitleyici yok güncellemeler geç geliyor.kaldi ki su almaz denilen telefon çoğu kullanıcı 2 dakika suya tuttuğunda su aldığını söylüyordu.arkadaş almış z3 o zaman. selfie çekinelim dedim. kamerayı bir açtı avatar gibi hepimiz masmavi olduk. g3 te denedim renkler daha güzeldi vs vs.sağlamlık kesinlike z3 4 5 serisi.lg g3 te şu an çok çok net kaliteli bir ekran net foto çekimi çok fazla kasılmayan arayüz nedeiyle tercihim oldu. ayrıca batarya çıkabiliyor.z3 batarya ölünce arka kapak komple açılacak serviste değiştiriirsen en az 200 tl. bir de tam oturtamazsa su alacak derdi vs vs. g3 sök kapağı al yeni batrya tak devam et
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.Elim yine i phone a gitti 6s aldım şaşmayın