0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Serhat I (36996) bey, öncelikle soyadınızı alalım.
Tabii Hemen güncelliyorum.
Siz düzeltemezsiniz, buraya yazın biz düzeltelim.
Tekrardan merhabalar arkadaşlar, bu aralar çok soru sorduğumun farkındayım Sizlerin yardım ediyor olması, benim çözümü kolay bulmamı ve başka bir sorunu hemen çözmeme neden oluyor [emoji14]Neyse arkadaşlar, hemen sorunuma geleyim... Aracımı geçenlerde bir yere çarptım ve sanayide aracımın çarpan kısmına pasta + cila vurulduğundan o bölge aracımın öbür bölgelerine göre çok parlak duruyor. Yarın aracımı bir benzinliğe çekip, güzel bir iç ve dış temizliği kendim yapmak istiyorum. İlk defa böyle bir temizlik yapacağımı belirtmek isterim ki daha 3 aylık şoförüm -Aracımın dışını yıkadıktan sonra, kendim alacağım cila ( Sizlerin önereceği ) ile cilalamayı düşünüyorum. -Aracımın dışını temizledikten sonra koltuk ve gövde temizliği ( Parlatmak istiyorum ) için tavsiyelerinizi bekliyorum.Ya da şu yapacaklarının yanına şunları ekle, şunu yap dediğiniz herhangi bir şey var mı? Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Herkese teşekkürlerimi sunar, iyi forumlar dilerim.
selamlar aracınız benimki gibi bej döşemeyse işiniz zor. bende araştırıyorum ama tam olarak bir sonuca varamadım. bej değilse bimden aspirin al kovada suyla karıştır sık-sil hatta elektrikli süpürge imkanın varsa çektir tamamdır kolay gelsin.
Dışı için sadece parlatmak ise yapı marketlerde satılan turtle wax marka ürünlerden alabilirsin mükemmel parlatır. Hem korusun hemde biraz parlaklık derseniz ben gtechniq c2v3 kullanıyorum tavsiyemdim ve uygulamasıda çok basit. İçi için halı yıkama makineniz varsa valet pro carpet cleaner yoksa atas vinet oneririm. Plastik aksamı ise nemli bir bezle silmeniz yeter.
Türkiyede nereden bulabiliriz?
Ben detailingdukkanı.com dan tedarik ediyorum.
meguiars paint protect almayı düşünüyorum bu ürün nasıldır peki ?