0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim eski araçtada oluyordu sorun cd formatı kaynaklı görünüyor neroyu deneyin denemediyseniz tam hatırlamıyorum ama ses veya veri cd si olarak yazılması gerekiyor
Yaptiginiz track cdleri baska bir track cd okuyucuda denediniz mi? cd yaparken de en yavaş yazım hızını kullanın 8×'di yanılmıyorsam. Eğer bu hizda yazdıysaniz ve yine okumadıysa okuyucu temizleyen cdler var bi tane ondan alın kullanın daha sonra en yavaş hizda yazdığınız cdyi koyun birde öyle deneyin okuması lazım.
Yüksek bir ihtimal ile dediğiniz gibi olmalı, yıllar öncesinde araba ile o zamanlar pek ilgim olmadığından abim ilgileniyordu ve kendisi nero üzerinden en yavaş hızda CD yazıyordu ve araçta istediği gibi dinleyebiliyordu.Açıkçası ben 2 yazma programı ve en sonunda ise Ashampoo Burning ve Windows Media Player ile ses CD'si oluşturdum. Fakat okumuyor. Araç içerisinde ki çizikli CD leri çıkarıp atıyor, fakat az çizikli orijinal CD'leri ise sıkıntısız okuyor. Nero'nun hangi sürümünü nereden indirebilirim acaba?
Media player ile yaptıysanız unutun okumasını kesin ondandır nette birçok yerde var nero güvenilir bir siteden indirebilirsiniz
Sadece dün yaptığım Media Player idi, onun dışında tüm CD yazma programlarında denedim. En son çare ondan yazanlarda olmuştur diye meraktan ötürü yazmaya çalıştım Kaldı son 3 CD varsa program tavsiye ve hızları deneyebiliriz Yardımcı olabilir misiniz? Track felan hatası alıyorum nero'da?
Ozaman şöyle yapalım Yotube girin programsız cd yapma yazın ordaki video size yardımcı olacakBir adet cd hazır oksun dvd olmaz mp3 leri bikgisayarda bir klasöre atın en fazla 17–20 sarkı alır gerisi videoda var
Dediğinizi denedim ve tekrar ERR1 Hatası vermeye başladı Korsana karşı bizim corolla
Once orjinal cddeneyin., okuyorsa yzdiginiz cd de yanlislik var demektir. Ben de de ayni sorun vasrdi. Temizleme cd si taktim dahas sonra media player ile( bilgisasyarin kendi prograzmi ile) en yavas hizda ses cd si yazdim. Simdi kullaniyorum..