Gönderen Konu: CD ERR1 Hatasi alıyorum?  (Okunma sayısı 3299 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '05
  • 5 kere teşekkür etti
CD ERR1 Hatasi alıyorum?
« : Ocak 30, 2016, 22:42:49 »
Merhaba, iyi akşamlar arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve katılma sebebim ise aracımın CD calarinda ki sıkıntı. Orijinal CD taktigimda okuyor , çizik felan olduğunda atıyor. Bunlar normal tabi, fakat kendi cabamla hazırladığım track CD mi taktığımda CD yi alıyor içerisine aldıktan sonra ekranda ERR1 hatası alıyorum. Değişik programlarda ve değişik hızlarda yazdım. 15-20 farklı CD yaaptim belki biri cizilmistir diye fakat ne fayda olmuyor. Benim araç korsana karşı galiba :)) Ne yapabilirim acaba? Corolla 2005 model

Toyota Club Türkiye

CD ERR1 Hatasi alıyorum?
« : Ocak 30, 2016, 22:42:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Ynt: CD ERR1 Hatasi alıyorum?
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2016, 00:02:16 »
Benim eski araçtada oluyordu sorun cd formatı  kaynaklı görünüyor neroyu deneyin denemediyseniz tam hatırlamıyorum ama ses veya veri cd si olarak yazılması gerekiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 31, 2016, 07:31:42 »
Yaptiginiz track cdleri baska bir track cd okuyucuda denediniz mi? cd yaparken de en yavaş yazım hızını kullanın 8×'di yanılmıyorsam. Eğer bu hizda yazdıysaniz ve yine okumadıysa okuyucu temizleyen cdler var bi tane ondan alın kullanın daha sonra en yavaş hizda yazdığınız cdyi koyun birde öyle deneyin okuması lazım.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ocak 31, 2016, 11:50:14 »
Benim eski araçtada oluyordu sorun cd formatı  kaynaklı görünüyor neroyu deneyin denemediyseniz tam hatırlamıyorum ama ses veya veri cd si olarak yazılması gerekiyor

Yüksek bir ihtimal ile dediğiniz gibi olmalı, yıllar öncesinde :) araba ile o zamanlar pek ilgim olmadığından abim ilgileniyordu ve kendisi nero üzerinden en yavaş hızda CD yazıyordu ve araçta istediği gibi dinleyebiliyordu.

Açıkçası ben 2 yazma programı ve en sonunda ise Ashampoo Burning ve Windows Media Player ile ses CD'si oluşturdum. Fakat okumuyor. Araç içerisinde ki çizikli CD leri çıkarıp atıyor, fakat az çizikli orijinal CD'leri ise sıkıntısız okuyor. Nero'nun hangi sürümünü nereden indirebilirim acaba?

Mesaj Birleştirildi: Ocak 31, 2016, 11:52:55
Yaptiginiz track cdleri baska bir track cd okuyucuda denediniz mi? cd yaparken de en yavaş yazım hızını kullanın 8×'di yanılmıyorsam. Eğer bu hizda yazdıysaniz ve yine okumadıysa okuyucu temizleyen cdler var bi tane ondan alın kullanın daha sonra en yavaş hizda yazdığınız cdyi koyun birde öyle deneyin okuması lazım.

Maalesef deneme fırsatım olmadı... Ama CD'lerde herhangi bir sıkıntı yoktur eminim :) Doğru yazdığıma emin gibiyim :P Ben hızlarda 16x kullanıyorum. O vakit dediğiniz 8x'i deneyeceğim birazdan, sonucu size tekrar bildireceğim... Teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 61 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 31, 2016, 11:53:28 »
Yüksek bir ihtimal ile dediğiniz gibi olmalı, yıllar öncesinde :) araba ile o zamanlar pek ilgim olmadığından abim ilgileniyordu ve kendisi nero üzerinden en yavaş hızda CD yazıyordu ve araçta istediği gibi dinleyebiliyordu.

Açıkçası ben 2 yazma programı ve en sonunda ise Ashampoo Burning ve Windows Media Player ile ses CD'si oluşturdum. Fakat okumuyor. Araç içerisinde ki çizikli CD leri çıkarıp atıyor, fakat az çizikli orijinal CD'leri ise sıkıntısız okuyor. Nero'nun hangi sürümünü nereden indirebilirim acaba?
Media player ile yaptıysanız unutun okumasını kesin ondandır nette birçok yerde var nero güvenilir bir siteden indirebilirsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ocak 31, 2016, 11:55:31 »
Media player ile yaptıysanız unutun okumasını kesin ondandır nette birçok yerde var nero güvenilir bir siteden indirebilirsiniz

Sadece dün yaptığım Media Player idi, onun dışında tüm CD yazma programlarında denedim. En son çare ondan yazanlarda olmuştur diye meraktan ötürü yazmaya çalıştım :)

Kaldı son 3 CD varsa program tavsiye ve hızları deneyebiliriz :D Yardımcı olabilir misiniz? Track felan hatası alıyorum nero'da?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 61 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ocak 31, 2016, 14:14:26 »
Sadece dün yaptığım Media Player idi, onun dışında tüm CD yazma programlarında denedim. En son çare ondan yazanlarda olmuştur diye meraktan ötürü yazmaya çalıştım :)

Kaldı son 3 CD varsa program tavsiye ve hızları deneyebiliriz :D Yardımcı olabilir misiniz? Track felan hatası alıyorum nero'da?
Ozaman şöyle yapalım
Yotube girin programsız cd yapma yazın ordaki video size yardımcı olacak
Bir adet cd hazır oksun dvd olmaz mp3 leri bikgisayarda bir klasöre atın en fazla 17–20 sarkı alır gerisi videoda var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ocak 31, 2016, 16:37:19 »
Ozaman şöyle yapalım
Yotube girin programsız cd yapma yazın ordaki video size yardımcı olacak
Bir adet cd hazır oksun dvd olmaz mp3 leri bikgisayarda bir klasöre atın en fazla 17–20 sarkı alır gerisi videoda var

Dediğinizi denedim ve tekrar ERR1 Hatası vermeye başladı :) Korsana karşı bizim corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 01, 2016, 18:08:30 »
Dediğinizi denedim ve tekrar ERR1 Hatası vermeye başladı :) Korsana karşı bizim corolla

Once orjinal cddeneyin., okuyorsa yzdiginiz cd de yanlislik var demektir. Ben de de ayni sorun vasrdi. Temizleme cd si  taktim dahas sonra media player ile( bilgisasyarin kendi prograzmi ile) en yavas hizda ses cd si yazdim. Simdi kullaniyorum..
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Şubat 01, 2016, 19:49:14 »

Once orjinal cddeneyin., okuyorsa yzdiginiz cd de yanlislik var demektir. Ben de de ayni sorun vasrdi. Temizleme cd si  taktim dahas sonra media player ile( bilgisasyarin kendi prograzmi ile) en yavas hizda ses cd si yazdim. Simdi kullaniyorum..

Orijinal CD okuyor, sıkıntı çıkmıyor. Yazdığım CD'lerde bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum... Ama temizleme CD'sini deneyelim :)