0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erkek dayıya kız halaya çeker , kırılsaydı yerınde duramazdın , damar damar ustune binmiş gibi ezberlenmiş gerçekliği olmayan mahalle arası ustalarının sözleri gibi brc nin atikerden daha az yaktırdığını iddia edenler var diyorum. Tekrar ediyorum orjinal prins yani prins enjektörlü kitlerdeki dünyanın en hızlı enjektörleri hariç hepsinin birbirinden farkı yokYahu brc sabah akşam reklam yapıyo daha az yaksalar bunun reklamını yaparlar değil mi ?
Kesinlikle. Prins Silverline kullanıyorum. Düz mantık ile en kaliteli kitlerden benzine göre %20 fazla yakıyorum, değişmedi de..
ben de bir daha ki sefere obd'li prins taktırıcam
Keşke olsa abi, dükkan senin. Brc ile az yakılıyorsa Prins ile lpg yi koklatırdık
Gardaş dalga gecmenizi gerektirecek bir durum yok. Biraz ciddi olun, saygılı olun. efendiliğimizi bozmayalım. Kendinizi duayen zannetmenin bir manası da yok. Herkes yanılabilir zira ben denedigim icin iddialı konuşuyorum ama aksi ispatlanırsa eyvallah diyecegimi de ekliyorum. Gelin deneyelim beraber ispatlayalım diyorum Bunun nesini (afbuyurun) daşşak mevzusu yapıyorsunuz.böyle uzatınca neyi kanıtladıgınızı sanıyorsunuz. Valla Siz hayatınızın geri kalanında da böyleyseniz üzülürüm halinize.
Velican hocam sizin dediğiniz testi yapmak neredeyse imkansız, aynı model aynı arabalar bile yolda farklı farklı yakarlar. Anca laboratuar ortamı olması lazım ki bir sonuç çıksın. Bunu da herhalde koskoca firmalar bu testleri yapmışlardır. Zaten bir lpg firması böyle bir iddiada bulunuyorsa kesin testi vardır elinde. Brc firmasına böyle bir email atabilirsiniz mesela, sizin kitiniz ile bilmem ne marka lpg kiti arasında yakıt tüketim farkı varmı diye. Zaten onaylı bir testi varsa kesin yollarlar.
Yaşınıza hürmeten en ufak saygısızlık yapmadım. Ama siz kendi kelimelerinizi seçerken daha dikkatli olabilirsiniz. Denediğiniz kitler ayarsız olabilir dedim, çoğu brc ustası rölantide ayar yaptığını sanıp programda iki tıklıyor oldu deyip gönderiyor. Yolda ayar yapılmış olsa bile motorun ayarları sürekli değişiyor, obd li kitler gibi iyi tutmuyor. sadece brc kullanmışınız, subjektif görüşlerinizi körü körüne savunmanız asıl kendinizi duayen zannetmenizdendir. Evet her insan hata yapabilir, ben de yapabilirim, işim gereği herşeye kuşkulu olabilir diyerek bakmam gerekir. Ama size gerekli başlıkları okumanızı tavsiye ettim. Bu işler hissettim, sadece brc yi denedim oldu diyerek olmuyor ve böyle diyen birine de olabilir diyerek sorgulamam imkansız. Örneğimi de verdim hem atiker de hem prinsde. Siz bunu da gittiniz brc yi kıyaslıyorsunuz diye algıladınız.Hal böyleyken ve doktora yapmakta olan bir makine mühendisi ve derslerinin yarısını otomotiv üstüne almış biri olarak elbette hata yapabilirim ama bu konuda da eminim. Derseniz ki 4-5 bin devir sonrası için dediğim geçerli, amenna. Ama lpg nin 4000-4500 devir üstünde kullanılmaması gerektiğini her yerde belirtiyorum, ekonomi amaçlı takılmış lpg ile yüksek süratler nasıl anlamsız ise düşük devirlerde kitler arasındaki enjektörlerin kaliteleri enjeksiyon zamanları da anlamsız hale gelir.
Herkese selamlar. Aracım 2016 Toyota Corolla 1.33 Life Lpg taktırmayı düşünüyorum fakat sormak ve bilgilenmek istediğim bazı şeyler var aydınlatırsanız beni çok sevinirim.1 ) Aracım henüz 1300km ' de lpg taktırmadan önce 2000-3000 km yapın sonra taktırın diyorlar.Böyle birşeye gerek varmı ?2 ) Aracıma brc taktırmak istiyorum fiyatı ne kadardır 3 ) Brc taktırırsam eğer montaj esnasında manifolt deliniyormu bunun aracım için artısı yada eksisi varmı ?4 ) Aracım şuan garantide Lpg taktırısam eğer garantiden düşermi yada Brc benim aracımın motorunu garantiye alıyormu ?5 ) Öğrendiğim kadarıyla bu işte önemli olan marka olduğu kadar işçilik.Balıkesir ' de veya yakın çevrede tanıdığınız önerebileceğiniz bir usta varmıdır ?
brc bile obd diye tutturmaya başladıysa, prins te yakında kırar zincirlerini kulağa hoş geliyor ama, obd'li prins kalitenin yeni adı