Gönderen Konu: toyota corolla advance  (Okunma sayısı 809 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 4500
  • Model Yılı: '15
  • 2 kere teşekkür edildi
toyota corolla advance
« : Ocak 30, 2016, 21:50:12 »
Arkadaşlar toyota corolla advance sifir almayi düşünüyorum sizce nasil bir araba artilari eksileri vs sorun yaşar miyim bu arabada üstüne 600 tl verip 5 yil garanti sinirsiz km oluyor dizel bu araba bende benzinli ve tüplü araba sevmiyorum ve yakit tüketimi de gayet iyi geldi düz vitesi düşünüyorum ne dersiniz yada siz hangi arabayi tavsiye edersiniz

Toyota Club Türkiye

toyota corolla advance
« : Ocak 30, 2016, 21:50:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 4000
  • Model Yılı: -
  • 8 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota corolla advance
« Yanıtla #1 : Ocak 30, 2016, 23:10:31 »
ben advance kullanıyorum.
arabayı şehiriçi veya şehirdışı en çok hangisinde kullanırsın. donanım olarak araba güzel aynı seğmenteki arabaların içinde konforlusudur. ama formda bahsettikleri gibi gıcırtı ve tıkırtı olayları mevcut. ben aldım 5 gün sonra hayal kırıklığına uğradım kendi başına gidip ağaca vurdu ALLAH a Şükürler olsunki çoluk çocuga vurmadı. arabayı kaç yıl- kaç km  kullanacaksın benimkisi benzinli dizeller 100000 den sonra problem oluyor diye arkadaşım söyledi sen gene araştır.  rent a carlarda varsa kirala bir günlüğüne daha kolay karar verirsin 1.4 motor ?????

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 4500
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 31, 2016, 13:54:39 »
Daha çok şehir içi oluyor az da alsa şehir dışı oda git gel 300 km oluyor bana dediklerine göre 1.4  D-4D advance dediler sıfır olmayı düşünüyorum üstüne 600 tl verip 5 yıl garantili yapmayı düşünüyorum ve sınırsız kilometre dediler başka önere bileceginiz araçta ola bilir bu konularda hiç bilgim yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 31, 2016, 16:33:01 »

Arkadaşlar toyota corolla advance sifir almayi düşünüyorum sizce nasil bir araba artilari eksileri vs sorun yaşar miyim bu arabada üstüne 600 tl verip 5 yil garanti sinirsiz km oluyor dizel bu araba bende benzinli ve tüplü araba sevmiyorum ve yakit tüketimi de gayet iyi geldi düz vitesi düşünüyorum ne dersiniz yada siz hangi arabayi tavsiye edersiniz

Hocam arkadaşında dediği gibi öncelikle almak istediğiniz araçla test sürüşü yapın. Uzun seneler binerim derseniz 1 günlüğüne kiralayın. Max 150 tl nizi heba etmiş olursunuz. Ben olsam 82 bin tl ye dizel Corolla advence alacağıma 75 bin tl ye 1.6 advence Avensis alırdım.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 31, 2016, 22:09:02 »
1. Lütfen mükerrer konu açmayın.
2. Bu bölümde sabit başlık olarak "Otomobil tavsiyesi isteyenler buraya" isimli bir konu var. Lütfen yeni konu açmadan biraz araştırma yapın.

Teşekkürler.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler