0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yanıtınız için teşekkür ederim şuanlık erteledim sizin yorumunuzundan sonra açık hava filtresi konusunda yardımcı olabilirmisiniz acaba bulamıyorum araca uygun bulsam bile çok yüksek fiyatlar çıkıyor açık hava filtresi önerirmisiniz
Hayırlı akşamlar öncelikle son susturucu iptal edip warex takmayı düşünüyorum 2005 hb corolla araç acaba warex ölçüleri girişi ne kadar olmalı bilgisi olan varmıdır bide warex için önerebiliceğiniz yer varmıdır
Warexin seside bir başka ya Polis sürekli ceza keser tabiri biraz uçuk. Zaten vanalı, sessizlik isterseniz kapatırsınız. Açınca da hatatata gezilir Bizim bir arkadaşta var http://youtu.be/-ySNSP_Yb4w
Ulen Kaan ünlü olmuşuz ya Aracınızın boru çapı 42lik yani varexin giriş çapı 42 mm olması gerekir. Ama sadece son suturucu ile benim aracımdaki kadar ses alamazsınız. Bende 51lik borular ve kat iptali mevcut o yüzden ses biraz daha yüksek
arkadas deseydı kı hemen taktırın cok guzel o zaman da warex egsoz taktıracakmıydın?
teşekkürler bilgileriniz için sebring 306 da takılıydı sattıgım arkadasta gelly var cidden çok fazla bağırıyo bide motor kapasitesi benim araca göre düşük sadece son susturucu iptali var