Gönderen Konu: Warex Egzoz  (Okunma sayısı 3468 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür edildi
Warex Egzoz
« : Ocak 30, 2016, 20:19:39 »
Hayırlı akşamlar öncelikle son susturucu iptal edip warex takmayı düşünüyorum 2005 hb corolla araç acaba warex ölçüleri girişi ne kadar olmalı bilgisi olan varmıdır bide warex için önerebiliceğiniz yer varmıdır

Toyota Club Türkiye

Warex Egzoz
« : Ocak 30, 2016, 20:19:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 19 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Warex Egzoz
« Yanıtla #1 : Ocak 30, 2016, 22:31:14 »
Kararınızı vermişsiniz ama yine de söyliyim ben, Polisler aracınızı bağlar, ceza yersiniz habire, arkanızdan sövmelerini saymıyorum bile. Bence bir daha düşünün.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 31, 2016, 19:00:21 »
yanıtınız için teşekkür ederim şuanlık erteledim sizin yorumunuzundan sonra açık hava filtresi konusunda yardımcı olabilirmisiniz acaba bulamıyorum araca uygun bulsam bile çok yüksek fiyatlar çıkıyor açık hava filtresi önerirmisiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ocak 31, 2016, 19:11:54 »
O konu hakkında malesef fikrim yok ama forumdan bunu buldum http://www.toyotaclubtr.com/index.php?PHPSESSID=dmlb8sbn8scksgti5ehf2etcc3&topic=2568.0 fikir olur en azından :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 31, 2016, 19:12:01 »
yanıtınız için teşekkür ederim şuanlık erteledim sizin yorumunuzundan sonra açık hava filtresi konusunda yardımcı olabilirmisiniz acaba bulamıyorum araca uygun bulsam bile çok yüksek fiyatlar çıkıyor açık hava filtresi önerirmisiniz
ben kullandim konumda var forumda ararsaniz simota kitim var suan filitresi cop oldu yeni filitre alicam
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 01, 2016, 08:42:11 »
Hayırlı akşamlar öncelikle son susturucu iptal edip warex takmayı düşünüyorum 2005 hb corolla araç acaba warex ölçüleri girişi ne kadar olmalı bilgisi olan varmıdır bide warex için önerebiliceğiniz yer varmıdır

Burak bu tür modifiyeleri bu forumda bulman biraz zor :). Bende warex tavsiye etmem çok fazla gürültü oluyor. Onun yerine sadece Açık hava filtresi tavsiye ederim, zaten yeteri kadar kükrüyor o zaman.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 01, 2016, 09:04:41 »
Warexin seside bir başka ya :)
Polis sürekli ceza keser tabiri biraz uçuk. Zaten vanalı, sessizlik isterseniz kapatırsınız. Açınca da hatatata gezilir :)

Bizim bir arkadaşta var :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 02, 2016, 20:24:43 »
Warexin seside bir başka ya :)
Polis sürekli ceza keser tabiri biraz uçuk. Zaten vanalı, sessizlik isterseniz kapatırsınız. Açınca da hatatata gezilir :)

Bizim bir arkadaşta var :)
http://youtu.be/-ySNSP_Yb4w

Ulen Kaan ünlü olmuşuz ya :rofl:

Aracınızın boru çapı 42lik yani varexin giriş çapı 42 mm olması gerekir. Ama sadece son suturucu ile benim aracımdaki kadar ses alamazsınız. Bende 51lik borular ve kat iptali mevcut o yüzden ses biraz daha yüksek :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 02, 2016, 20:35:01 »
Ulen Kaan ünlü olmuşuz ya :rofl:

Aracınızın boru çapı 42lik yani varexin giriş çapı 42 mm olması gerekir. Ama sadece son suturucu ile benim aracımdaki kadar ses alamazsınız. Bende 51lik borular ve kat iptali mevcut o yüzden ses biraz daha yüksek :)

Kanka başka neyi paylaşayım KF rolla varken  :islik:  :tamam:

Ayrıca filtrede var onu pas geçmemek lazım sese etkili biraz :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 02, 2016, 21:22:51 »
arkadas deseydı kı hemen taktırın cok guzel o zaman da warex egsoz taktıracakmıydın?
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Şubat 02, 2016, 23:28:28 »

arkadas deseydı kı hemen taktırın cok guzel o zaman da warex egsoz taktıracakmıydın?
Bunu ben bile düşünmemiştim Eyüp Abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Şubat 03, 2016, 14:18:11 »
 :D
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 05, 2016, 19:39:23 »
ben alıp taktırmaya niyetlenmiştim zaten yalnız dedikleri gayet mantıklı gelince erteledim ancak hala düşünüyorum yani ses konusunda şüphelerim var kimseyi rahatsız etmek istemiyorum elimde sebring vardı gar gar bağırıcak diye sattım tatlı ses istiyorum sadece

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Şubat 05, 2016, 23:03:56 »
sebrıng daha once hangı araca baglıydı ? warex  egsozun ozellıklerını bılmıyorsun anlasılan cok bagırır  kımseyı rahatsızetmek ıstemıyorsan  egsoz ısıne hıc bulasma derım. son susturucu krom kafa tak goruntu olsun. dıger egsozlar muaneden gecmıyo zaten
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 06, 2016, 01:13:41 »
Öncelikle şunu belirtiyim egzoz açık olunca arkanızdan sövenleri sesten dolayı duymuyorsunuz içiniz rahat olsun. Eski aracımda dandik bir egzoz vardı 8 ay takılı durdu ne kimsenin sövdüğünü duydum ne de ceza yedim. Şimdiki aracımada takacağımkat ve iki susturucu iptal sona orjinal varex düşünüyorum. Bu işlem 2000 tl civarı tutuyor. Sizin varexten kastınız kumandalı egzoz diye düşünüyorum önerim adanada kardeşler egzozdan sipariş verin komplede düz boru yapın çok güzel bir ses alırsınız nerede açıp nerede kapatacağınızıda bilirseninz ceza yemezsiniz. Bu arada mahalle aralarında kapatıyordum egzozu.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 06, 2016, 08:05:36 »
Zevk meselesi tabi bu egzoz işi :), fazlaca gürültü, teneke sesi, zırıltı sesi toyota arabasına yakışmıyor. Olur bi supra motorun v6 o zaman el baba egzozu koy ki koymana gerek yok motor sesi zaten yeter :). Eğer illa koyacağım diyorsan el yapımı hafif tok ses veren egzoz sistemi yaptır derim. Tekrar söylüyorum zevk meselesi herkes bu şekilde sevmeye bilir :).
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Şubat 07, 2016, 22:56:40 »
teşekkürler bilgileriniz için sebring 306 da takılıydı sattıgım arkadasta gelly var cidden çok fazla bağırıyo bide motor kapasitesi benim araca göre düşük sadece son susturucu iptali var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 08, 2016, 15:21:19 »
teşekkürler bilgileriniz için sebring 306 da takılıydı sattıgım arkadasta gelly var cidden çok fazla bağırıyo bide motor kapasitesi benim araca göre düşük sadece son susturucu iptali var

Allah allah çok ilginç çünkü sebring tok sesli yüke binmediği sürece ses çıkartmayan bir egsoz markasıdır.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Şubat 09, 2016, 23:03:30 »
3 bin devire kadar hafif harıltısı var yalnız 3 bin devirden sonra sıkıntı çok büyük  :rofl: tehlikeli bağırıyo açıkcası ben egzozu sattıgım arkadasla hala görüşüyorum egzozu sattıgıma pişman oldum desem yeridir