Merhaba arkadaşlar eylül 27 de kontrolsüz kavşakta önüme çıkan araç yüzünden 2011 corollamız ile kaza yaptım yaptığım kaza sonrası aracımız perte ayrıldı ve kasko şirketi tarafından araç bedeli tarafımıza ödendi olayla ilgili birkaç sorunlardan sonra 31.12.2015 de yeni corollayı Ankara Alj den satın aldık umarım tekrar bir kaza ile karşı karşıya kalmam,kalmayız yeni corolla ile daha sürüş deneyemim olmadı hem üniversite öğrencisi olmam hemde hala kaza şokuyla biraz çekingenim ve ailemde bu konuda biraz zaman geçmesini toparlanmamı istiyorlar kesinlikle onlar gibi düşünüyorum ancak araç kullanmayı ve araca bakmayı aşırı seven biriyim daha araç teslim alinmadan meguiars araç şampuanını ve yine aynı markanın water magnet isimli kurulama bezini satın aldım bile araçta ufak değişiklikler yapmak istiyorum arka spolier ön tampon altı karlık kapı krom eşik plakalık ampül değişimi araç paspas ve kapı alt ışıklandırma düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir örnek çalışmaları göremedim maalesef sizden ricam belki görmemiş olabilirim yapılan çalışmaları kusuruma bakmayın tavsiyelerinize ve linklerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim siz toyota severlere