0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Helezonlar ve Amortisörler orijinal KYB ancak araştırmalarıma göre bu araçların orijinal amortisör ve yayları sadece serviste bulunuyormuş piyasadaki KYB parçalar servistekinin yerini tutmuyormuş yayları değişmem lazım çünkü aracın arkası çöktü...
Bende size katılıyorum benim aklımı çelen benim gibi bir Toyota cı abi oldu ama baktım ki kendisi ucuz yola kaçıyor. bende fikrinizi almak istedim Amortisörler, Helezonlar toz körüğü ve amortisörün kafasına takılan amortisör sona dayandı mı sesi kesen bir yastık var bunları aldım kule değişmesine gerek yokmuş arkalarda kule rulman yokmuş sanırım tüm parçalarım hazır iş değişime kaldı. Mesaj Birleştirildi: Şubat 01, 2016, 18:56:49Parçalarım bunlar Toz körüğü, ses kesici yastık ve helezon un oturduğu lastiği servisten aldım. Mesaj Birleştirildi: Şubat 01, 2016, 18:58:48Mesaj Birleştirildi: Şubat 01, 2016, 19:03:55Mehmet kardeşim profilindeki Efsane senin mi? Tampon u nerede nasıl yaptırdın hoş olmuş
Bu fx tampon reflektör stop bunlar orijinal mi serviste mi bulunabiliyor bak bunları bilmiyordum
Wayyyyy çok iyi tahminen kaçadır bilgin varmı?