Gönderen Konu: T27 Avensisimdeki Hasar  (Okunma sayısı 1282 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: '15
  • 18 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
T27 Avensisimdeki Hasar
« : Ocak 29, 2016, 15:49:02 »
Merhaba arkadaşlar geçen gün yola çıkarken yol kenarındaki betondan olan şeyi görmedim dalgınlığıma geldi ve üstüne çıktım araçta böyle bi hasar oluştu.Bu aralar 10000 bakımına gidince göstercem sizce nasıl yaptırmalıyım bunu kasgodan yaptırsam hasarsızlık falan delinirmi kendim yaptırsam serviste ne kadar dışarda ne kadar bi fiyat çıkar bilgilendirirseniz sevinirim

Toyota Club Türkiye

T27 Avensisimdeki Hasar
« : Ocak 29, 2016, 15:49:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
Ynt: T27 Avensisimdeki Hasar
« Yanıtla #1 : Ocak 29, 2016, 16:02:02 »
geçmiş olsun. kaskonun mini onarımına bir danışın derim. hepsini yapmasalar bile üzerine az bir miktar vererek de yaptırabilirsiniz. direk sanayiye bile gitseniz fazla bir masrafı olacağını sanmıyorum. ama kasko yoluyla yaptırayım derseniz biraz can sıkar. hasarsızlığınız da varsa yazık olur.
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ocak 29, 2016, 16:05:29 »
geçmiş olsun. kaskonun mini onarımına bir danışın derim. hepsini yapmasalar bile üzerine az bir miktar vererek de yaptırabilirsiniz. direk sanayiye bile gitseniz fazla bir masrafı olacağını sanmıyorum. ama kasko yoluyla yaptırayım derseniz biraz can sıkar. hasarsızlığınız da varsa yazık olur.

Kapıdaki o yamukluk kolay düzelir gibi ama o altındaki plastikte kırık var komple o plastik parçayı değiştirmekten başka seçenek olurmuki ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 306 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ocak 29, 2016, 16:09:50 »
Kapıdaki o yamukluk kolay düzelir gibi ama o altındaki plastikte kırık var komple o plastik parçayı değiştirmekten başka seçenek olurmuki ?
ben onu kırık olarak algılamamıştım. yırtık tarzında sanırsam, plastik kaynağı vs. yapılabilir oraya.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 29, 2016, 16:13:49 »
ben onu kırık olarak algılamamıştım. yırtık tarzında sanırsam, plastik kaynağı vs. yapılabilir oraya.

peki teşekkürler bakıcaz bakalım önce bi servise danışayım olmadı sanayiye giderim sinirlerimi bozdu bu olay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 306 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ocak 29, 2016, 16:26:14 »
peki teşekkürler bakıcaz bakalım önce bi servise danışayım olmadı sanayiye giderim sinirlerimi bozdu bu olay
önce servise gidersen sinirlerin daha çok bozulabilir. önce sanayiye git bence, değişime gerek kalmadan neler yapılabilir masrafı nedir öğren derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 29, 2016, 16:37:04 »
Çok sorun değil geçmiş olsun. Alt maspiyel plastik zaten çok gözüme batar derseniz değiştirin ama bence gereksiz rötuş boya bayağı kapatır kapı için de aynı şekilde. Benimde sol maspiyel aldığımda 1m kadar surtulmus çizilmişti zaten plastik kafama takmadım siyah olduğu için çok ta belli olmuyor zaten
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ocak 29, 2016, 17:05:46 »
Çok sorun değil geçmiş olsun. Alt maspiyel plastik zaten çok gözüme batar derseniz değiştirin ama bence gereksiz rötuş boya bayağı kapatır kapı için de aynı şekilde. Benimde sol maspiyel aldığımda 1m kadar surtulmus çizilmişti zaten plastik kafama takmadım siyah olduğu için çok ta belli olmuyor zaten

Benim marşpiyer beyaz olduğundan baya göze batıyo boyayla falan neler yapılır bakıcaz artık kırık var o ne olur bilmiyorm