0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba,Bu konu ile fazla bir bilgim yok, bilen arkadaşlar; ne tür fırça, sünger, bez, şampuan kullanılmalı, ne ile kurulanmalı gibi konularda bilgi verebilir mi?
Merhabalar ben araç yıkama konusunda biraz titizim bilgilerim yettiğince size yardımcı olabilirimfırça veya sünger yerine kaliteli yıkama eldiveni kullanabilirsinizph değeri nötr olan şampuanlareğer basınclı yıkama imkanınız yoksa çift kova yöntemiyle(bi kova temiz su diğeri şampuanlı su)mikro fiber kurulama bezi ile de kurulamasını yapablirsinizforum kuralı olarak yanlış olabilir fakat işinizi çok yarayacak benimde üye olduğum sorularınıza daha net cevaplar alabileceğiniz http://www.detailturkey.net/ forumu incelemenizde fayda var
Sitede takip ediyorum sizi baya güzel işler yapıyorsunuz
Sormayın bulaşıcı hastalık gibi,aslında siteyi önermeye çekindim
Asla ve asla sünger kullanmayın. Yıkama eldivenlerinden alıp kullanınÖncesinde aracı ıslatıp sonrasında köpük sıkarak ön yıkama yapmak gerekiyor. sonrasında çift kova yöntemiyle araç yıkanmalı. Çift kova yönteminde bir kovada köpüklü su diğerinde sadece su olacak. köpüğe batırılan eldiven araca sürüldükten sonra su dolu kovaya batırılacak ki araçtaki kir toz temiz şampuanlı suya karışmasın