0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kasko bedelimden bile hasarım ödenirse hasar kaydı yani tramerde çıkması çok kötü...Yeni corolla tamponu değiştircem cebimden bu yüzden..Bilmiyorum fiyatı ne kadardır?
Hmmm, arka tampon 600 TL, boyası da 270 TL ve 870 TL yani bir 1000 TL tutar sökme takması klipsleri vs. ile. Bu arada çıksın, neden korkuyorsunuz ki? Bana 1.5 ay önce biri vurdu arkadan ve bende önde ki kamyonete vurdum sayesinde. Vuran %100 kusurlu çıktı. Ve benim kaskomdan rücu ile hasarsızlığım bozulmadan arabam yapıldı. Kamyonette bir şey yoktu neyse ki. Ön farlarım, ön panjur, ön kaput, arka tampon değişti. Ön tampon mini onarım ile boyandı, arka bagajın plaka bölgesinde ki minik göçük mini onarım ile boyandı ve 7.300 TL hasarım çıktı ve gözüküyor tramer de. varsın gözüksün. Gizlim saklım yok, fotoğraflar elimde, değişen her şey liste halimde elimde. Motor da yürüyen aksam ve şase de bir şey yok. İkinci el de arka tamponu da dert eden zaten arabaya hiç binmesin. İnsanlara organ nakli yapılıyor, kalp ameliyatı oluyor, stent takılıyor da bir arabaın tamponu değişmiş ya da kapısı boyanıp değişmiş ve tramer de gözükmüş çok mu? Dünyalık şeyleri takmayın kafanıza. Kaskonuzdan yaptırın. Kasko bunun için var. Yok hasarsızlık bozulmasın, yok bilmem ne, o zaman niye yaptırıyoruz kasko?