Gönderen Konu: Hasar bedeli tramerde  (Okunma sayısı 5019 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 39 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Hasar bedeli tramerde
« : Ocak 27, 2016, 21:30:24 »
Kasko bedelimden bile hasarım ödenirse hasar kaydı yani tramerde çıkması çok kötü...Yeni corolla tamponu değiştircem cebimden bu yüzden..Bilmiyorum fiyatı ne kadardır?

Toyota Club Türkiye

Hasar bedeli tramerde
« : Ocak 27, 2016, 21:30:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Hasar bedeli tramerde
« Yanıtla #1 : Ocak 28, 2016, 09:22:54 »
Kusur sizde olup sizin sigortanız da karşılasa karşı tarafta yaptırsa tramer kaydında görünür. Tampon değişiminin görünmesinden çekinmeyin, fotoları ve ekspertiz raporunu saklayın satmaya çalıştığınızda değer yitirmeyecektir, o kadar kasko primi ödeyip daha sonra cepten yaptırmanın anlamı yok.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 28, 2016, 11:39:00 »
Kasko bedelimden bile hasarım ödenirse hasar kaydı yani tramerde çıkması çok kötü...Yeni corolla tamponu değiştircem cebimden bu yüzden..Bilmiyorum fiyatı ne kadardır?
Tampon hasarını kimse dert etmez

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 28, 2016, 11:48:06 »
Hmmm, arka tampon 600 TL, boyası da 270 TL ve 870 TL yani bir 1000 TL tutar sökme takması klipsleri vs. ile. Bu arada çıksın, neden korkuyorsunuz ki? Bana 1.5 ay önce biri vurdu arkadan ve bende önde ki kamyonete vurdum sayesinde. Vuran %100 kusurlu çıktı. Ve benim kaskomdan rücu ile hasarsızlığım bozulmadan arabam yapıldı. Kamyonette bir şey yoktu neyse ki. Ön farlarım, ön panjur, ön kaput, arka tampon değişti. Ön tampon mini onarım ile boyandı, arka bagajın plaka bölgesinde ki minik göçük mini onarım ile boyandı ve 7.300 TL hasarım çıktı ve gözüküyor tramer de. varsın gözüksün. Gizlim saklım yok, fotoğraflar elimde, değişen her şey liste halimde elimde. Motor da yürüyen aksam ve şase de bir şey yok. İkinci el de arka tamponu da dert eden zaten arabaya hiç binmesin. İnsanlara organ nakli yapılıyor, kalp ameliyatı oluyor, stent takılıyor da bir arabaın tamponu değişmiş ya da kapısı boyanıp değişmiş ve tramer de gözükmüş çok mu?  Dünyalık şeyleri takmayın kafanıza. Kaskonuzdan yaptırın. Kasko bunun için var. Yok hasarsızlık bozulmasın, yok bilmem ne, o zaman niye yaptırıyoruz kasko?
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 37000
  • Model Yılı: '14
  • 31 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 27, 2016, 22:28:11 »
Hmmm, arka tampon 600 TL, boyası da 270 TL ve 870 TL yani bir 1000 TL tutar sökme takması klipsleri vs. ile. Bu arada çıksın, neden korkuyorsunuz ki? Bana 1.5 ay önce biri vurdu arkadan ve bende önde ki kamyonete vurdum sayesinde. Vuran %100 kusurlu çıktı. Ve benim kaskomdan rücu ile hasarsızlığım bozulmadan arabam yapıldı. Kamyonette bir şey yoktu neyse ki. Ön farlarım, ön panjur, ön kaput, arka tampon değişti. Ön tampon mini onarım ile boyandı, arka bagajın plaka bölgesinde ki minik göçük mini onarım ile boyandı ve 7.300 TL hasarım çıktı ve gözüküyor tramer de. varsın gözüksün. Gizlim saklım yok, fotoğraflar elimde, değişen her şey liste halimde elimde. Motor da yürüyen aksam ve şase de bir şey yok. İkinci el de arka tamponu da dert eden zaten arabaya hiç binmesin. İnsanlara organ nakli yapılıyor, kalp ameliyatı oluyor, stent takılıyor da bir arabaın tamponu değişmiş ya da kapısı boyanıp değişmiş ve tramer de gözükmüş çok mu?  Dünyalık şeyleri takmayın kafanıza. Kaskonuzdan yaptırın. Kasko bunun için var. Yok hasarsızlık bozulmasın, yok bilmem ne, o zaman niye yaptırıyoruz kasko?

Herkes senin gibi dusunse keske guzel abim  :D
2014 Corolla Touch (navisiz :( ) 1,6 Manuel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 27, 2016, 22:29:33 »
Valla bu tramer sacmalik.Önceki arabanin 650 tl hasarini kaskosunu devrettigim icin bu arabada gözüküyor anlamadim bende
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 27, 2016, 22:35:48 »
1.000 lira az para değilki. kaskodan onu yaptırma, bunu yaptırma ozaman niye kasko yaptırıyoruz. satarken sorun olsa bile 1.000 lira düşüğüne satmazsınız herhalde. Ayrıca tamponlar değer kaybı yaratmıyor. expertis raporunda tamponlar belirtilmiyor diye biliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '20
  • 284 kere teşekkür etti
  • 309 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 27, 2016, 22:41:33 »
Tampon hasarını kimse sıkıntı etmez. Eden biri denk gelirse de zaten alışveriş yapmamak daha hayırlı olur.
Bu arada ilk olarak tamponu değiştirmiyolar, eksper tamir yazıyor, tamirciler bakıp olur yada olmaz diyorlar. Daha sonra buna göre tampon değişiyor yada tamir oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 20, 2016, 13:36:14 »
kasko poliçesinde yer alan yılda bir kez cam, far yada stop değişiminin aracın camına kar düşmesi sonucu kırılıp da serviste değiştirince tramer sorgusunda cıktığını öğrendim, 1300 lira ön cam bedeli serviste, bir kerede far çatladı diye farı değiştirmiştim, sorgu yaptım araca 401 lira çarpışma hasarı, 700 lira civarı far kırıgı ve 1300 lira cık  cam kırıgı görünecek, ben bilmiyordum öğrendim bilmeyenlere duyurulur :nija:
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 21, 2016, 10:12:03 »
tramerde her şekilde sizin yaptığınız yada başkasının yaptığı hasar kayıtları çıkıyor kaçarı yok ve bizim insanımız çok kuşkucu satış esnasında gördüğü bu hasar kaydını çok takıyor ve resmini bile gösterseniz arıza çıkarıyor :)
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 21, 2016, 10:31:50 »
Aracımda 12.000 tl hasar kaydı var kafam rahat biniyorum. Hatasız boyasız araba alıp tedirgin bi şekilde sürmekten iyidir. Bence sizde takmayın yaptırın tramerde çıksın nazarlığı olsun
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma